Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghívnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghívnátok?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel gimnázium alatt barátnők voltunk,de aztán külön váltak az útjaink. Az akkori én legjobb barátnőmmel kezdett el barátkozni,akivel én több év után megszakítottam a kapcsolatot,mert olyat tett,ami nekem egy barátságba nem fér bele. Általam jóban lettek,majd éveken keresztül ez a volt oszt.társam a volt legjobb barátnőm hazugságait hitte el és valószínűleg többször ki is beszéltek. Évekig nem tartottam vele a kapcsolatot,majd felbukkant és újra elkezdtünk beszélni és kibeszélte nekem az akkori legjobb barátnőmet,hogy milyen és miket csinált és már Ő sem barátkozik vele. Annyira fura,mert évekig nem beszéltünk,meg a volt legjobb barátnőm meséit hitte el,mikor engem már sokkal régebb óta ismert,most meg feltűnik és kibeszélni Őt. Most mit vár? Hogy majd jó barátnők leszünk?

Az utóbbi időben párszor összefutottunk. Tudja,hogy nemsokára férjhez megyek,meg már a meghívóról is kérdezgetett. Szerintetek azt várja,hogy majd talán meghívom?

Ti meghívnátok akár a templomira is?

2014. márc. 24. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hivnám meg.
2014. márc. 24. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amúgy én is így vagyok vele,hogy szerintem nem fogom meghívni.
2014. márc. 24. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hívnám meg!
2014. márc. 24. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hívnám meg! Menjen a búsba!
2014. márc. 24. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hívnám meg. A másik meg az hogy ilyen nő nem is barátnő!!!!! Barátnőnek sem való!!!!
2014. márc. 24. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

NEm, én csak azokat az ismerősöket és barátokat hívom meg, akikkel legalább havi egyszer beszélek, de közülük is csak azokat, akikkel nagyon jóban vagyok.

Valaki t csak mert a múltban barátnők voltunk, nem...

Az a barátság amelyik véget ér, igazából el sem kezdődött...

2014. márc. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!