Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tudnék tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
A párom nagy esküvőt akart, én két tanúsat, így kiegyeztünk csak a családban, ez 20 fő. Ahogy közeledik az esküvő, egyre kevésbé akarom, hogy ott legyenek. Egyszerűen nem vágyom arra, hogy bárki is ott legyen, amikor házasodunk. Biztos hülyén hangzik, de nekem az annyira privát és fontos, hogy nem akarom megosztani senkivel. Már csak ezen jár az eszem, komolyan, aludni se tudok. Az szóba se jöhet, hogy ne hívjuk meg őket, de én elmondhatatlanul stresszelek. Valami ötlet, hogy hogy legyek úrrá a helyzeten?
2014. jún. 1. 09:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csak épp egy intim pillanatban általában 2 ember van jelen. Az esküvőn minimum 5, mert kell két tanú és anyakönyvvezető is. Neked igaz, a többi embernek nem.

Azt mondod, ötletet vársz, hogy hogyan lehetnél úrrá a stresszen. Vagy meditációval, de ha addig nem kezdted el, akkor nem fogsz belejönni. Vagy beveszel valami nyugtatót. Ezek az ötleteim.

18-19 voltam.

2014. jún. 1. 15:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

én az esküvőm előtti 2 napban citromfűteát ittam, próbáld ki.

Nyugtató hatása van, de mégsem gyógyszer, és finom is.

2014. jún. 1. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam nagy esküvőt, nem akartam olyan rokonokat, akiket pl. gyerekkoromban láttam utoljára. De azt gondolom, hogy a szüleim, nagymmaám, a keresztszüleim megérdemlik, hogy osztozzanak az örömömben, hiszen ők a csalédom, ők nbeveltek fel, ők szeretnek feltétel nélkül rájuk számíthatok, ha baj van.. Én elképzelhetetlennek tartottam volna a szűk családommal nem megosztani életemnek ezt a fontos pillanatát. Hiszen ezért vagyunk család, hogy bajban is számithassunk egymásra, de az örömökben is osztozzunk. Én így gondolom. Mi 35-en voltunk, ez volt a szűk család.
2014. jún. 1. 21:52
 24/24 anonim ***** válasza:

orbáncfüvet is ihatsz, kedélyjavító és stresszoldó. :)

Gondolj arra, hogy a szerelmed iránti szeretetből mentél bele ebbe a kompromisszumba, pont úgy szereted, ahogy van, és ő nem olyan, amilyen Te vagy. De így szereted, így akarsz összeházasodni vele, ezért az ő kedvéért belemész olyan "hülyeségekbe" is, amire magadtól nem adnád a fejed. Ő is pont így van Veled, ezért mondott le a nagy esküvőről.

2014. jún. 3. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!