Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
Csak épp egy intim pillanatban általában 2 ember van jelen. Az esküvőn minimum 5, mert kell két tanú és anyakönyvvezető is. Neked igaz, a többi embernek nem.
Azt mondod, ötletet vársz, hogy hogyan lehetnél úrrá a stresszen. Vagy meditációval, de ha addig nem kezdted el, akkor nem fogsz belejönni. Vagy beveszel valami nyugtatót. Ezek az ötleteim.
18-19 voltam.
én az esküvőm előtti 2 napban citromfűteát ittam, próbáld ki.
Nyugtató hatása van, de mégsem gyógyszer, és finom is.
orbáncfüvet is ihatsz, kedélyjavító és stresszoldó. :)
Gondolj arra, hogy a szerelmed iránti szeretetből mentél bele ebbe a kompromisszumba, pont úgy szereted, ahogy van, és ő nem olyan, amilyen Te vagy. De így szereted, így akarsz összeházasodni vele, ezért az ő kedvéért belemész olyan "hülyeségekbe" is, amire magadtól nem adnád a fejed. Ő is pont így van Veled, ezért mondott le a nagy esküvőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!