Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
A párom nagy esküvőt akart, én két tanúsat, így kiegyeztünk csak a családban, ez 20 fő. Ahogy közeledik az esküvő, egyre kevésbé akarom, hogy ott legyenek. Egyszerűen nem vágyom arra, hogy bárki is ott legyen, amikor házasodunk. Biztos hülyén hangzik, de nekem az annyira privát és fontos, hogy nem akarom megosztani senkivel. Már csak ezen jár az eszem, komolyan, aludni se tudok. Az szóba se jöhet, hogy ne hívjuk meg őket, de én elmondhatatlanul stresszelek. Valami ötlet, hogy hogy legyek úrrá a helyzeten?
El tudom őket viselni. Sőt, szeretem is őket. Elég gyakran összejárunk. Születésnap, ünnepek, csak úgy, bármikor szívesen látom őket. Nincs tömegiszonyom, semmi fóbiám, nincs egyikükkel se problémám, mindegyikükkel jó a kapcsolatom. Csak arra nem vágyom, hogy az esküvőmön jelen legyenek. Nem tudom megmagyarázni miért.
2014. jún. 1. 09:55
12/24 anonim válasza:
Egyébként értelek,én is így vagyok..:)Nálunk 10-en lesznek,de az a nagyon szűk család:)Nem vagy orvosi eset,csak szerelmes..:)
2014. jún. 1. 09:55
13/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet, 10. Mindegyikük annyira készül és nagyon megbántanánk őket. Meg a párom is, annó azt mondta, a családnak mindenképp ott kell lennie, neki arra szüksége van. Nem akarom lemondani. Valahogy szeretnék "túl lenni rajta". Azt hittem, van valakinek valami ötlete, hogy hogy tudnék úrrá lenni a pánikolásomon.
2014. jún. 1. 09:58
14/24 A kérdező kommentje:
12!
Na végre! Valahogy úgy érzem, a házasságkötés olyan intim, mint egy szerelmi vallomás, vagy szeretkezés. Nem tartozik másra.
2014. jún. 1. 09:59
15/24 anonim válasza:
Igen,én voltam 10. is:)Engem annyira nem zavarnak,mindig arra gondolok,hogy mennyire szeretem a páromat,milyen jó lesz hozzámenni:)Koncentrálj erre:)Amúgy is háttal lesztek a vendégseregnek,ha elmélyülsz,nem fognak zavarni..:)Sok boldogságot!:)
2014. jún. 1. 10:04
16/24 anonim válasza:
Szerintem önzőség "kitiltani" a családod. Abszolút érthető, ha valaki csak nagyon szűk körű esküvőt akar, de a szülők, testvérek már hadd legyenek ott ezen a fontos eseményen. Kicsit bele kéne gondolni az ő helyzetükbe is.
2014. jún. 1. 11:55
17/24 A kérdező kommentje:
Na mégegyszer. Ott lesz a család. Mar eldöntöttük, meg vannak hívva.
2014. jún. 1. 12:14
18/24 anonim válasza:
"A párom nagy esküvőt akart, én két tanúsat, így kiegyeztünk csak a családban, ez 20 fő."
Azt hiszem, a párod és te is engedtetek a vágyaitokból. Ennél többet már ne akarj a magad kényelméért, hisz a párod a nagy esküvőről lemondott, de pár embert mégiscsak szeretne ott. Ha te azt akarod, hogy még inkább a te elvárásod szerint történjen, akkor valójában te egy fikarcnyit sem engedtél, ő viszont lemondana teljesen a vágyáról.
Kéttanús és nagy esküvő között a húsz ember a mérleg közepe.
Higgadj le egy kicsit, és vegyél be nyugtatót, ha ennyire stresszel. De tényleg, mi a bajod azzal, hogy (gondolom a legszűkebb családtagok) pár ember mégiscsak ott lesz? Szégyellős vagy?
2014. jún. 1. 13:37
19/24 anonim válasza:
"Valahogy úgy érzem, a házasságkötés olyan intim, mint egy szerelmi vallomás, vagy szeretkezés. Nem tartozik másra."
Ez nem igaz. Mi van az anyakönyvvezetővel? Ő se legyen ott, hanem magnóról mondja majd a szöveget?
Egy kicsit túlzol.
2014. jún. 1. 13:38
20/24 A kérdező kommentje:
18!
Mar párszor leírtam, de megteszem ujra: a kerdes nem az, hogy a család ott legyen e. Ott lesznek, ez nem kerdes.
Nyugtatot nem szeretnek, plane hogy most vagyok tiszta idegroncs, ezt szeretnem megoldani.
19!
En ugy érzem, ahogy le irtam es ebből a szempontból marhara mindegy, hogy igaz e. Nekem igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!