Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
A párom nagy esküvőt akart, én két tanúsat, így kiegyeztünk csak a családban, ez 20 fő. Ahogy közeledik az esküvő, egyre kevésbé akarom, hogy ott legyenek. Egyszerűen nem vágyom arra, hogy bárki is ott legyen, amikor házasodunk. Biztos hülyén hangzik, de nekem az annyira privát és fontos, hogy nem akarom megosztani senkivel. Már csak ezen jár az eszem, komolyan, aludni se tudok. Az szóba se jöhet, hogy ne hívjuk meg őket, de én elmondhatatlanul stresszelek. Valami ötlet, hogy hogy legyek úrrá a helyzeten?2014. jún. 1. 09:33
1/24 anonim válasza:
Ha már megegyeztetek akkor ne variálj, egyszer beleegeztél akkor most tartsd magad hozzá.
2/24 A kérdező kommentje:
Na es mit javasolsz?
2014. jún. 1. 09:41
3/24 anonim válasza:
Lássuk be, nem olyan túlzott elvárás a párodtól, hogy legalább a család ott lehessen!
4/24 anonim válasza:
5/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem tartom túlzott elvárásnak, ahogy irtam, szoba se jöhet, hogy ne legyenek jelen. De én úgy érzem, megőrülök, nekem ez túl sok ember ės nem tudom mit csináljak. Erre várnék tanácsot, hogy hogy tudnám magamat megnyugtatni.
2014. jún. 1. 09:45
6/24 A kérdező kommentje:
Az nem az én kérdésem.
2014. jún. 1. 09:46
7/24 anonim válasza:
Keres fel egy orvost mert nem normális ez.
8/24 A kérdező kommentje:
Azt azért nem gondolnám, hogy orvosi eset.
2014. jún. 1. 09:49
9/24 anonim válasza:
De, az! Ha 20 embert nem tudsz elviselni, ráadásul a legközelebbi hozzátartozóidat, az orvosi eset!
10/24 anonim válasza:
Elmentek,és megesküdtök két tanúval...és akkor az csak a Tietek.Majd másnap szerveztek egy összejövetelt a húsz fővel,és együtt örültök.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!