Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Templomi esküvőt szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi esküvőt szeretnék majd, de viszont nem vagyok megkeresztelve. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

# 18/20

Attól, hogy kimásolsz a Bibliából egy részt aztán úgy csűröd csavarod ahogy neked jó még nem teljesen igaz.

Nem bezárásról van szó, de néha járjon már templomba és ne az esküvők legyen ott előszór mint itt írta valaki.

Akkor olvasgasd ezt is:(Márk 11,15-19)

2014. jún. 1. 14:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Na, nem olvastam a fentebbi szovaltast, csak sejtem, miröl ment. A kerdezö nem mondta, hogy nem vallasos. Attol meg, hogy nincs megkeresztelve meg jarhat akar rendszeresen is templomba, nem hiszem, hogy a mise elött a pap kizarna:) De persze ertem, hogy arra következtettek, hogy nem jar.

A valaszt a kerdesre mar leirtak: az egyik felnek katolikusnak kell lennie, tehat vagy te megkeresztelkedsz, vagy a parodnak kell annak lennie.

2014. jún. 2. 09:44
 23/25 anonim ***** válasza:

miért ateista, aki nincs megkeresztelve? Én sem voltam, mégis hiszek Istenben és nagyon fontos volt a templomi esküvő. És nem a külsőségek miatt, hanem mert Isten áldását akartam kérni a házasságunkra, illetve mert úgy éreztem enélkül csak félig vagyunk házasok.

Amúgy vagy megkeresztelkedsz, vagy keresel valami papot, aki szemet húny a tény felett, hogy nem vagy megkeresztelkedve.

2014. jún. 2. 22:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy nem vagyok megkeresztelve, de ettől függetlenül hiszek Istenben és nem vagyok ateista. Nem értem mi a jó abban, ha néhány ember csak a rosszat látja másokban. De vannak köszönöm szépen azoknak a kommentelőknek, akik pozitívan álltak hozzá a kérdésemhez! Amint említettem ez még elég korai dolog, fiatal vagyok hozzá.
2014. jún. 11. 18:36
 25/25 A kérdező kommentje:
*De köszönöm szépen azoknak a kommentelőknek, akik pozitívan álltak hozzá a kérdésemhez!
2014. jún. 11. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!