Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretnék esküvőt, de ő nem. Teendő?
Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyunk, van egy 3 éves fiunk is. A kapcsolatunk nagyon viharos volt, egy éve viszont stabil lábakon áll. Az anyagiakkal szenvedünk mint mindenki, így a kérdés csak "elméleti" szálon fut. 2 éve szenteste megkérte a kezem, majd azon a nyáron szétmentünk egy hónapra, így a jegyesség is felbomlott. Szerintem újra meg kellene hogy kérje a kezemet, szerinte meg jegyesek vagyunk. Téma szintjén szoktunk beszélgetni az esküvőről, de ő nem rajong érte. Én viszont szeretnék egyszer menyasszony lenni, pompázni, na meg a többi ilyen női dolgok. Viszont az éremnek másik oldala is van. Pénzügyi helyzetünkből kifolyólag rosszabbul járnánk, ha összeházasodnánk. Ti mit gondoltok ? Volt valaki hasonló cipőben?2013. aug. 25. 21:25
1/25 anonim válasza:
Hát ha nincs pénz, esküvő sem...viszont ha a férjed sem akarja, akkor minek erőltetni? Miért nem beszéltétek meg az igényeiteket hamarabb, hogy tiszta sor legyen, hogy mit akartok egymástól? Lehet a párod a pénz miatt aggódik és hát gyerekek mellett elég nehéz meghúzni a nadrágszíjat úgy, hogy még egy esküvőre is elég legyen..ha nem vagy nagy igényű akkor spóroljatok és egy kisebb, szolidabb esküvőt talán össze tudtok hozni ami nem olyan sokba kerül, csak egy vacsora a szűk baráti, családi körben, neked valami szép ruha, párodnak csak van öltöny, egy nagy tortát rendeltek a vacsi mellé és slussz.
2/25 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Az esküvőhöz pénz kell. Ha az nincs, nincs miről beszélni.
Egyébként szerintem is jegyesek vagytok. Elvette a gyűrűd? Vagy hordod? Ez annyira piti dolog hogy nem kell rajta problémázni. Egyszer megkérte a kezedet. Minek mégegyszer?
3/25 anonim válasza:
Eszembe nem jutna a helyedben ilyen háttérrel kierőszakolni egy ilyen kapcsolatra egy esküvőt.
4/25 anonim válasza:
Nem lesz huncut karnevál, rá se ránts, rá se rááááánts.
5/25 anonim válasza:
Előbb kellett volna megesküdni, mielőtt a gyerek megszületett. Most már hiába várod, hogy elvegyen. De ennyi idő után és egy 3 éves gyerekkel ízléstelenség fehér, habos ruhában pompázni. Nem kell az esküvőhöz sok pénz, elég két tanú előtt megesküdni.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam, mert nem jól értelmeztétek. Attól, mert szeretném, nincs erőltetve, sőt felhozva sem, csak előfordul, hogy témába kerül. Igazán nem zavar a dolog, de nekem úgy jött le, hogy ő akkor sem akar, ha lenne rá keret. Bele sem vágnék pénz és a többi fontos dolog nélkül, ez egyértelmű :)
2013. aug. 25. 21:39
7/25 anonim válasza:
pompázni? egy 3 éves gyerekkel? örülj, ha egyáltalán pompa nélkül nagynehezen elvesz - bár szerintem nem fog.
minek is tenné? évek óta a feleségeként viselkedsz.
majd az igazit fél éven belül elveszi.
8/25 anonim válasza:
6 Nálatok az is kérdéses, hogy egyáltalán együtt fogtok-e maradni, mert szerintem ha a jelen állás nme változik, nem sok időtök van.
9/25 anonim válasza:
Szerintem te elveszel a külsőségekben. Újabb lánykérés, pompázni az esküvőn, nyilván habos-babos-fátylas fehér ruha, 30 kg smink, vendégsereg, akik téged ünnepelnek... Ezek viszont nem az egymás iránti szerelem fokmérői, csak pucc a világ felé. Ráadásul, mint írod, rettentő sokba tud kerülni egy ilyen felhajtás, és ha még házaspárként rosszabbul is járnátok anyagilag, én azt javaslom, inkább tartsatok egy jelmezbált, és ott öltözz hercegnőruhába következmények nélkül :)
10/25 anonim válasza:
Polgárit most is meg lehetne tartani, aztán később lehetne banzáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!