Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én szeretnék esküvőt, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szeretnék esküvőt, de ő nem. Teendő?

Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyunk, van egy 3 éves fiunk is. A kapcsolatunk nagyon viharos volt, egy éve viszont stabil lábakon áll. Az anyagiakkal szenvedünk mint mindenki, így a kérdés csak "elméleti" szálon fut. 2 éve szenteste megkérte a kezem, majd azon a nyáron szétmentünk egy hónapra, így a jegyesség is felbomlott. Szerintem újra meg kellene hogy kérje a kezemet, szerinte meg jegyesek vagyunk. Téma szintjén szoktunk beszélgetni az esküvőről, de ő nem rajong érte. Én viszont szeretnék egyszer menyasszony lenni, pompázni, na meg a többi ilyen női dolgok. Viszont az éremnek másik oldala is van. Pénzügyi helyzetünkből kifolyólag rosszabbul járnánk, ha összeházasodnánk. Ti mit gondoltok ? Volt valaki hasonló cipőben?
2013. aug. 25. 21:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Most ezt jól értem?

Egy rakat kakkanat a kapcsolatotok, 1.5 év után gyereket vállaltatok bele úgy, hogy kettőtökre is küzdötök az anyagiakkal, 3 év után megkérte a kezed, de akkor már annyira rossz volt a viszonyotok, hogy szakítottatok is, majd megint összejöttetek, de már nem akar elvenni?

Mit gondolok? Azt, hogy nézzetek mélyen magatokba, és próbáljatok már meg normálisan viselkedni, legalább a gyerek kedvéért! Ott van az a kis szerencsétlen, szeretetet és biztonságot várna tőletek, erre a saját rendezetlen ügyeitek miatt csak bizonytalanságot, szerencsétlenséget, veszekedést lát tőletek, mert az önző hülyeségetek, hogy a pénzhiány ellenére villogjatok-e vagy sem, fontosabb a családfenntartásnál. Térj már észhez! "Pompázni meg ilyen női dolgok"?! Anya vagy basszus, nem egy 15 éves liba, akinek álmodoznia kell! Előbb álljatok talpra, és majd ha tisztességes megélhetést tudtok biztosítani a gyereketeknek, akkor gondolkodhattok azon, hogy félretegyetek-e egy esküvőre!

Az eszem megáll!

2013. aug. 25. 22:01
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

jaja, a báli szezon majd februárban lesz :P

nem bírom megérteni, h miért virnyákol annyi nő az esküvő miatt. nekem a rémálmaimban nem kéne az a hercehurca és felhajtás ami ott megy.

2013. aug. 25. 22:02
 13/25 anonim ***** válasza:

Itt szerintem az a gond (tenyleg csak szerintem), hogy mint irod, te eskuvot szeretnel.

De az eskuvot hazassag kovet. A parod latszolag abban nem biztos, hogy nektek ossze kellene-e hazasodnatok.

Tudod, nem a hazassag van az eskuvoert, hanem forditva, a hazassag, az osszetartozas a lenyeg (olyan parnal, aki igenyli), az eskuvo csak ennek a boldogsagnak es elkotelezettsegnek a kifejezesi modja lehet.

Nekem ugy tunik a leirasodbol, hogy te csak siman paradezni szeretnel, menyasszony lenni, ezaltal kozeppontba kerulni egy napra.

De oszinten, tudnad azt mondani a viharos kapcsolatotokat figyelembe veve azon az egy napon, hogy te egesz eletedben szeretni fogod Ot es kitartasz mellette? Biztos vagy te ebben?

Mert a parod szerintem azert keruli a temat, mert ebben azert nem olyan biztos.

Ami nem megy, azt nem kell eroltetni.

2013. aug. 25. 22:45
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

1. te nem házasságot akarsz (ha fontos lett volna, a kapcsolatot stabilizálod, aztán házasodsz, majd szülsz), hanem felhajtást - esküdni szinte ingyen is lehet, vagy minimális "cicomával"

2. alig egy éves stabil (?) kapcsolattal rendelkezel csak, vagyis felelőtlenül volt egy eljegyzés-szerű valamitek, és még gyereket is összehoztál nyugodt szívvel az ingatag kapcsolatodba

Szegény gyerekkel már most jól kitoltatok, majd a válási hercehurcát is biztos élvezni fogja, ha esetleg sikerülne kiharcolnod a nagy esküvődet. Szánalmas.

2013. aug. 25. 23:27
 15/25 anonim ***** válasza:

A pasid nem akar elvenni, nem akar veled házasságot kötni jelen állás szerint. Ahogy írtad viharos volt a kapcsolatotok, és annak ellenére hogy te túljutottál az akkori sérelmeken, ő még nem, és nem biztos abban hogy veled akarja-e összekötni az életét. Most veled van, mert most békesség van, meg biztos szereti a gyerekét, és most ez így jó. De nincs meggyőződve arról hogy kis idő múlva nem lesz-e megint közöttetek óriási konfliktus, ezért nem is akar végérvényesen elköteleződni.

Ha tényleg azt akarod hogy vegyen el, és azért mert te biztos vagy őbenne, akkor igyekezd őt meggyőzni hogy te nem fogod elkövetni a korábbi hibákat, ismerd be mi volt a te hibád, és őt is szembesítsd a sajátjával. Ha ő is elismeri, akkor megmindhatod, hogy részerdről lezártad, tanultál belőle és szeretnéd ha ő is hátrahagyná amúltat, és fogadjon el téged, és szeretnéd ha összeházasodnátok. Erre majd lép valamit. Ha nem hajlandó továbbra sem, és te úgy érzed hogy mindent elkövettél hogy a régi dolgok véget érjenek, akkor eldöntheted, hogy az ő bizonytalanságát hajlandó vagy-e tovább elviselni, vagy inkább keresnél mást, aki biztos benned, vagy elengeded őt gondolkozni. Most vagy még fiatal, nem 10 év múlva, mert akkor is rájöhet, hogy mégse szeret már, aztán otthagy.

35/N

2013. aug. 26. 08:25
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is van egy 2 éves kislányom!

Mégis jövöre házasodunk csak össze.És igenis fehér nagy ruhában fogok férjhez menni!!!!!!!Nem értem h akinek van már egy gyereke az miért is ne vehetne fel ilyen ruhát???????????Mi is össze sporoltuk,senki nem tud támogatni minket!

2013. aug. 26. 08:38
 17/25 anonim ***** válasza:
38%

Mert hofeher a lanysag artatlansag szine nem az anyasage.

En meg nem ertem miert nem lehet eloszor eskuvo es csak utana gyerek.

Nagyon felborult a vilag rendje.

Meg ha valaki masodszorra megy ferjhez oke a gyerekkel eskuvo de eloszor....

2013. aug. 26. 09:11
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

17-es!

Ártatlanság???????Te hol élsz?Tuti 50 év feletti vagy!!!!

Szerinted akinek nincs gyereke és ugy megy férjhez az még ártatlan???????Te lehet hogy még az voltál!Már más világ van!A kislányom véletlen volt pedig gyogyszert szedtem!!!!!!És soha meg nem bánnám h megszültem!

Én is jobban szerettem vna elöször férjhez menni,de igy alakult,és egyáltalán nem bánom!Azért csak most lesz esküvönk,mert most állunk ugy anyagilag hogy az egészet kifizessük mi magunkank!NEM A SZÜLÖK!!!!!!!!!

A kislányunk hozza majd a gyürüket!Szerencsére az egész családom beleértve a rokonokat is nem ilyen maradiak mint TE!!!!!!!!

2013. aug. 26. 09:45
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

Ez nem maradisag

Sok mai no dont direkt ugy gyerek igen eskuvo nem es ezzel magat fosztja meg az eskuvotol mert keves ferfi van aki mindent megkap hazassag nelkul es megis nosulni akar.

2013. aug. 26. 13:25
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Nem hiszem hogy csak azért kellett vna elvetetnem akkor a lányom,hogy férjhez mehessek fehér ruhában!Ugyan már,21. század van.Szerintem ha vkinek 5 gyereke is van,az is nyugodtan felveheti a fehér ruhát.

Nem hiszem h csak azért mert gyerekem van nem érezhetem én is egyszer magam hercegnönek!!!!És nem hiszem h csak ezért nem lehet 1 nap ami kettönkröl/illetve hármunkrol szól!

2013. aug. 26. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!