Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretnék esküvőt, de ő nem. Teendő?
17-es:
Ha csak és kizárólag azok viselhetnének fehér ruhát az esküvőjükön akik még ártatlanok, akkor évente nagyon kevés esküvőt tartanának.
Márpedig ebből a szempontból nem látok nagy különbséget aközött hogy csak együtt voltam a parommal házasság előtt vagy már gyermekünk is született.
Ha már ennyire adunk a szokásokra akkor 100%-ban tartsuk be azokat, ne csak azt a részét ami neked tetszik!
Ha ezek utan szereted akkor megerdemled a sorsod mert onbecsulesed az nagy nulla.
Aki megbocsajt egy megcsalast pedig nem feleseg es elvenni sem akarjak magat hulyiti be.
Lepj tovabb ez nem az a busz ami eleted vegeig menni fog majd meglatod.
Es 20 evvel idosebb noert elment az mar mnd valamit hogy visszajott az nem jelent semmi csak annyit kenyelemben varja a sajat buszat te csak atszallo vagy.
"Minden kapcsolatban vannak konfliktusok."
Igen, csak általában nem olyan jellegűek, hogy anyagilag a nagy semmire kisz*rnak egy gyereket, holott azt sem tudják együtt akarnak-e lenni...
"A tavalyi szakítás oka pedig egy nálam 20 évvel idősebb nő volt. És ő jött vissza hozzánk, nem fordítva."
És te erre büszke is vagy? Komolyan? Miután felcsinált és megkérte a kezed (!!!) félrekúrt, otthagyott egyedül a kölyökkel, és te még arra vered a melled, hogy "dehát visszajött"???!!!
"És igen, én mindezek után is valóban és őszintén szeretem."
És tudod miért? Mert fogalmad sincs róla, mi az az őszinte, igazi érzelmeken, bizalmon és egymás szeretetén alapuló kapcsolat, amire egy házasságot és a gyerekvállalást építeni érdemes. Te egy érzelmileg instabil, fiatal és naiv (valamint meglehetősen buta) nőszemély vagy, aki ragaszkodik az egyetlen majomhoz, aki hozzányúl, holott semmi jelét nem mutatja az illető, hogy megérdemelné. Ez nem szerelem drágám, hanem belemagyarázás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!