Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőt szeretnék majd, de viszont nem vagyok megkeresztelve. Ilyenkor mi a teendő?
Huhh, de könnyű leateistázni, meg szidni a kérdezőt. Írta, hogy még messze van. Lehet azért, mert gyerek még?
És ha netalántán gyerek, nem tetszhet neki a katolikus vallás annak ellenére, hogy a szülei úgy döntöttek nem keresztelik meg???? Nem dönthet úgy, hogy ő szeretne majd megkeresztelkedni akkor, amikor a szüleinek már nincs beleszólása?
Nem mindenki akar azért templomi esküvőt, mert hűűű de csilivili.
Kérdező, a legkönnyebb út az, ha megkeresztelkedsz. De ezt csak akkor tedd,,ha tényleg nem csak azért akarsz templomi esküvőt, mert divat!
# 13/15
Szerintem meg elég szégyen,aki esküvőjén akar először templomba menni. Hogy kérheti Isten áldását az esküvőre ha nem hiszek benne? Mindenki maradjon a saját gyakorolt vallásánál esküvőn is.
Aért mert enm vagyok megkeresztelve, még nem feltetlenül vagyok ateista.
(Tesóm hisz Istenben, szeretett volna megkeresztelkedni, de egy rakat pénzt akart róla a pap legombolni, ezek után úgy gondolta, Isten nem várja el, hogy diákként(50e ft-ot 10 éve) fizessen)
Nem mindegy miért szetnél templomi esküvőt.
Nekünk nem volt, de lesz, csak azért mert a gyerekeinket szeretnénk megkeresztelni, és vallásra nevelni, vagyis templomba járatni stb.
Annak ellenére, hogy én nem teszem, én nem vagyok vallasos, de a frjem igenam neki fontos.
Úgy érzem ebben az esetben nálunk nem álszentség atemplomi esküvő
( egyébként nem lesz ott senki, tehát azünni lagzival egybekötött házasságunk a polgári volt)
A legegyszerűbb ha megkeresztelkedsz, jegyoktatáson úgyis mindent elmondanak, és a lehetőség is meglesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!