Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőt szeretnék majd, de viszont nem vagyok megkeresztelve. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 22:29
1/25 anonim válasza:
A megkeresztelés is kevés lenne...
Gyorstalpaló, keresztelkedés, még gyorstalpaló és első áldozás (ha katolikussá szeretnél válni). A házasság egy szentség, amit első áldozás után adhat a pap. Ettől manapság el lehet térni pénzzel és kompromisszumkész pappal, ha szerencséd van.
2/25 anonim válasza:
Kétopciós a dolog.Egyik,hogy kibérelsz a filmvárosban egy templomra emlékeztető díszletet egy papnak öltözött színésszel.A mésik,hogy annak módja ésrendje szerint felveszed a keresztséget.Harmadik opció templomi esküvőt lehet szervezni nem keresztény vallás templomában is,ahhoz nem kell keresztség.
3/25 anonim válasza:
Ha a párod meg van keresztelve,akkor püspöki engedéllyel (2 hét alatt megjön,mindenki megkapja) összeházasodhattok templomban úgy,hogy neked nem kell megkeresztelkedned.De fel szokták ajánlani a jegyesoktatáson.
Ha a párod sincs megkeresztelve,egyikőtöknek mindenképp muszáj.
4/25 anonim válasza:
3-as vagyok.Ez katolikusoknál a szabály.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó kommentelő! Igazából ez még nagyon nagyon korai dolog, csak kíváncsi voltam.
2014. máj. 31. 22:47
6/25 A kérdező kommentje:
De pont a katolikusra voltam kíváncsi, köszönöm.
2014. máj. 31. 22:48
7/25 anonim válasza:
Magad pofánköpése.
Ateistaként is ki nem állhatom az ilyen embereket, akik fosnak bele mások hitébe, de milyen jól néz az ki, legyen má' olyan is, hát másnak is van!
8/25 Őszödi Ferenc válasza:
És ugyan miért szeretnél Isten színe előtt esküt tenni, ha nem is hiszel benne?
9/25 anonim válasza:
Most ez olyan dolog, hogy most is meg lehet csinálni a dolgokat. Másnem a párod kedvéért.
10/25 anonim válasza:
Akkor miért szeretnél templomi esküvőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!