Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a kívánsága lényeges az esküvőn?
Eddig azt hittem, a hazasulandóké. Most úgy tűnik, mindenki másé. Ha kis esküvőt akar, akkor megsértődik a 128.ilyenolyan rokon, ha nagyot, akkor rongyrázás. Ha habos fehér ruhát akar, akkor minek az, ha színeset, akkor nem illik. Ha pénzt kérnek ajándék helyett, akkor bunkók, ha "mindegy, nem az a lényeg" akkor "na, ezek se tudják mit akarnak". Ha külön gyerek sarkot alakítanak ki bébiszitterrel, akkor "tudok én a gyerekekre vigyázni", ha kitiltják a gyerekeket az esküvőről akkor "milyen paraszt, el se megyünk".
Most komolyan: nem sok ilyen fontos ünnepi alkalom van egy ember életében, nem az lenne a lényeg, hogy olyan legyen, amilyennek ők szeretnék?
1 válaszoló tökéletesen leirta.
A jegyesek döntik el mi legyen, a násznép meg eldönti hogy szeretne e ezen részvenni vagy sem.Egyik fél felől sem lehetne emiatt sértődés.
Nézd, sok ember ilyen, beszólós. Valakinek mindig lesz valami belekötnivalója, bárhova mész, bármit csinálsz, az élet ilyen. Ha van rajtad sapka, ha nem, nem cselekedhetsz helyesen :D
Ne foglalkozz az ok nélkül kötözködőkkel, ez a boldog élet egyik titka.
Szerintem is egyértelműen a házasulandók a fontosak a saját esküvőjükön...
Párnak a napja.
Ha valakinek nem tetszik, akkor nem megy el és kész.
Pénz sem kell költenie, párnak nem kell savanyú képet néznie.
Nem bánom hogy lesz@rom természetem van. Ha megsértődik a rokon hát megslértődik nekem csak jó kevesebb embernek kell kaja.
A saját esküvőmön nem mások igényeihez fogok igazodni.
Egyértelműen a páré! :)
Hiszen ha te rosszul érzed magad, akkor kár megtartani, mindenkinek nem lehet megfelelni és nem is kell :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!