Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy kis esküvő? : )
5. vagyok. Nagyon szívesen.
Közben a költségvetési táblázatot nézve láttam, hogy fel van írva plusz 5 fő, akiket mindig elfelejtek hozzáadni, ezért lett a 40 főből 45 :D de ők 100%, hogy nem jönnek (külföld és egyéb okok) csak udvarias meghívót küldök. Persze ha mégis eltudnak jönni nagyon örülök majd :)
Illetve a zenéről nem írtam. Nem lesz se DJ, se zenekar, hanem párom csinál válogatást, kb 3 órásat, és ha lejár, megy az elejétől. Jazz, külföldi 50'-70' pop, meg rocky :)
De ha nem ez lenne, zenekar lenne, de kizárólag ebben a stílusban. Mindketten szívből utáljuk a mulatóst. Előbb lenne metál, mint az :D
Nekünk jövő aug.-ban lesz,30 fő,mindennel együtt 1,2 millió.
-4 csillagos wellness szálloda étterme (itt fogok készülődni reggeltől,éjszakára ajándék szobát kaptunk)10500Ft/fő korlátlan italfogyasztással,vacsora,utána 2 személyes tálak, éjféli menü
-fotós,videós:120 ezer
-zenész:50 ezer
-dekorációs:70 ezer (teremdíszítés,csokrok,autódíszek,meghívó)
-sütemények,torta:70 ezer
-polgári,templomi esküvő:50 ezer
-öltöny,ingek,cipő:190 ezer
-menyasszonyi ruha:135 ezer (szerencsém volt,világhírű tervező ruhája, pont akkor volt akció,190 ezer lett volna
-menyecskeruha:50 ezer lett volna,mivel onnan van a menyasszonyi ruhám, így 20 ezer
-cipőm, fodrász,sminkes:?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!