Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Utálja még valaki rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálja még valaki rajtam kívül a lakodalmakat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Én nem utálom.ha sok jó kedvű ember össze röffen fergetes a buli.Az is jó,olyan rokonnal is össze fut az ember akit egyébként nem látna.Inkább lagziba mint temetésre
2014. máj. 18. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A disco/lakosdalmas zenés,100ból 70ember nem a korosztályom,azt se tudom nekem rokon vagy a másiknak stb lakodalmat utálom,menyasszonytánccal,vonatozással,töltöttkáposztával együtt.

Két lagzin voltam eddig amikor jól éreztem magam,az egyik barátnőmé volt az egyik,ott szertartás után vacsi,kis beszélgetés,majd mindenki haza.Kb 100 fővel is meglehet ezt csinálni.

És a miénken éreztem jól magam,szertartás,9 rokon+2 tanu+mi ketten,szertartás,és mindenki ment a dolgára. :)

2014. máj. 19. 08:16
 13/15 A kérdező kommentje:

örülök, hogy nem vagyok egyedül, már kezdtem azt hinni, hogy velem van a probléma.

én is pont ezeket a dolgokat utálom a lagzikban, amiket leírtatok. a leginkább a mulatós zene, amitől ki tudok akadni, rövid távon sem tudom elviselni, nemhogy egész éjjel. ha a retró slágereket játszanak, az még el megy, de már az is a könyökömön jön ki. ráadásul táncolni sem tudok, az ilyenekre, kellemetlenül érzem magam közben, ha viszont nem állok be táncolni egész este noszogatnak, hogy mennyek már táncolni, ami szintén idegesítő.

aztán ott vannak azok a rokonok, akikkel max kétéves koromban találkoztam, de azért megkérdezik, hogy emlékszek e még rájuk. ezen kívül kötelező a legalább egy magát az asztal alá ívó rokon, vagy ismerős, aki kínos jeleneteket rendez.

a vőfélyesdi, menyasszony szöktetés, hülye lakodalmas mondókák meg hasonlók erőltetettek és kínosak.

ráadásul, nem lehet csak úgy lelépni sem, mert ha te mész haza legelőször téged fognak bunkónak tartani, meg kell várni, míg valaki elindul, de általában éjfélig mindenki szokott maradni.

a töltött káposztát én is utálom, de szerencsére én még nem voltam olyan lakodalmon, ahol, lett volna.

2014. máj. 19. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is utálom... nekünk nem is hagyományos lagzi lesz. Utálok táncolni, szóval menyasszonytánc nem lesz. Zenészek vagyunk, nem szeretem a lagzihakni zenekarokat sem, se a mulatóst, se a modernet. Úgy se játszanak olyan zenét, amit szeretek. :D Így zenész barátainkkal szeretnénk egy közös csörömpölést lagzinak... :) A családi nézeteltérések... na igen... az is nehéz -.-'
2014. máj. 20. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmazzunk úgy, hogy bizonyos fajta lakodalmakat utálok, de azokat nagyon. Gagyi zenekar, igénytelen mulatószene, a fél társaság mocsok részeg, nagyapám korú fazonok kezdenek flörtölgetni velem pár pia után, az idegesítő vőfély ordítja a hülyébb fajta népi rigmusokat (alapvetően nem szeretnék vőfélyt az én lakodalmamra majd, de egy echte falusi, de nem disznó vicceket mesélővel nincs bajom, csak sok az, aki az idegesítőbb fajta), van 2-3 parkett ördöge, akik minden 2. szám után nyavalyognak, hogy jaj, miért nem táncolok... pedig amúgy szeretek táncolni, és van, amelyik számra ki is megyek, és lehet megkövezni, a vonatozást is élvezem, de van olyan dal, amire nem akarok. És ha nem megyek ki, akkor milyen savanyú vagyok. És akkor ehhez tartozik még a régen látott, rosszabb esetben idegesítő rokonokkal, ismerősökkel való bájcseverészés, a viccesnek szánt, de inkább szánalmas programok (disznó játékok, piás játékok, félórás tósztok az ifjú pár gyerekkori botlásainak kigúnyolásával, rosszabb esetben gyerekkori képek vetítésével vmi szar projektorra, nyálas aláfestőzenével)... ja és ha 10-11-kor már mennél, akkor puhány vagy. És ehhez még hozzájön sokszor persze az is, amikor látszik, hogy a pár megpróbálta kihozni "ócsóból", így a kaja vacak, a dekoráció meg irdatlan gagyi sufnituning hatású, mint vmi '70-es években ragadt művházban.

Alapvetően nem az eseménnyel van bajom, mert azt is meg lehet szépen, igényesen oldani, és nem is feltétlen unalmasan. Egy pár órás csevegő-fecsegő ebéd, esetleg pár aranyosabb játék, kellemes háttérzene, és kész.

2014. máj. 21. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!