Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálja még valaki rajtam kívül a lakodalmakat?
En nagyon.
Addig elviselheto,amig a templomba vagyunk. Nyugi van,senki nem visong.
De aztan! Jon a banzaj. Kezdodik a kaja,aztan jonnek a piak,majd eljon az este,es elszabadul a pokol... Na en ilyenkor szoktam mondani,hogy koszonom szepen a vendeglatast,viszlat!
Én gyűlölöm őket egyenesen :(
Utálom, hogy gyakorlatilag előírás az ilyen nagy lagzikon, hogy min. éjfélig tehát kb. 12 órán keresztül ott kell mulatni, ha tetszik a zene/étel/szórakozás, ha nem. Márpedig az ilyen szórakozóhelyekre való/mulatós zenéktől herótom van, a klasszikus zenét szeretem meg a rockot maximum. Ha meg 10 óra tájt ásítani meg a vendég, rögtön odaugrik egy huszadrangú rokon vagy ismerős hogy jajj mivan csak nem álmos vagy vagy mennél haza? De igen, basszus.
Sokkal jobban szeretem az olyan kisebb esküvőket, ahol a szertartás után van egy pár órás ebéd/vacsora, süti, aztán kedv és tetszés szerint lehet maradni beszélgetni, sörözni.
Nincsenek idétlen játékok kötelező jelleggel, kínos programok, 20 éve nem láttam Marika néni csókolom hogy tetszik lenni, izé honnan is ismerjük egymást, jajjmámegint undorító töltött kápi éjfélkor...
Ajaj! Már a mulatós zenétől is rosszul vagyok, plusz még a kényszeres kiöltözés, ami után a legtöbben úgy néznek ki, mintha egy 10-20 évvel ezelőtti divatlapról ollózták volna őket ki.
Bár a legutolsó lagzi, amin voltam, az tetszett. A tesóméké volt, nagyon kevesen voltunk, olyan 36-an. A legszűkebb család, és a férj, feleség részéről is csak egy "legjobb barát" az évfolyamról.
Szerencsére nem volt mindenkinek megalázó, pénzbeszedő menyecske tánc, lakodalmas zene, csak szolid, igényes, jazz-es bárzene élő hangszerekkel (nem szintis tuk--tuk dob), a vége felé táncolható, funkys dalokkal. De mi egy kicsit elvont család vagyunk. Sorry.
45N
Hát nem vagyok oda értük... Főleg azt nem szeretem, mikor rángatnak, hogy táncolni KELL, pedig azt utálom, és nem is tudok, kínosan és szerencsétlenül érzem magam a táncparketten. Eleve az a zene sem az én világom, a jópofizó vőfélyektől pedig egyenesen ki tudok futni a világból!
Kaparom a falat a "vonatozástól", meg az ilyen kötelező programoktól, mint pl. menyasszonytánc, menyasszonyszöktetés, meg mit tudom én. Mindenki azt hiszi, hogy olyan jópofa meg egyedi az esküvője, közben ezeket a tradíciókat majmolják...
Ha nekem valaha lesz esküvőm, elmegyünk egy jó étterembe a családdal, beszélgetünk, viccelődünk, majd megyünk haza, és kész.
28/N
Igen. Főleg, hogy saját messze nincs kilátásban.
38F
Csak egyetérteni tudok az előttem írókkal.
Mi a templomi esküvő után hazamentünk (kora este értünk haza), még kb. két órát együtt voltunk a szűk családdal (ettünk egy tányért húslevest és koccintottunk, meg persze jól éreztük magunkat), aztán mindenki ment haza pihenni (másnap dolgoztak), csak anyukámék maradtak, mert ők reggel mentek haza.
Nekünk ez így volt tökéletes, sem én, sem a férjem nem volt bulizós fajta soha, és a barátaink sem, 1-2-őt leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!