Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vőlegényem nem fogja hordani a gyűrűjét, érdemes neki is aranyat venni?
3as vagyok látom lepontoztak de nem izgat.
Irtam hogy a férjemnek arany van,ugyanolyan mint nekem.Tudtam hogy nem fogja hordani,de ugy gondoltam hogy amit egymás ujjára huzunk egyrészt legyen igazi gyűrű(számomomra ez aranyat jelent és sima karikagyűrűt)másrészt egyforma.Ha elveszteném akkor sem vennék másikat,mert az már nem ugyanaz mint amit akkor egymás ujjára huztunk illetve megszenteltek(templom).Az övé benne van egy dobozkában és nemrég az enyémet is mellé tettük hisz most jelenleg én sem hordom.Nekem hatalmas az eszmei értéke,az hogy mások nem látják az ujjainkon nem érdekel,nem nekik szól.
Többféleképpen közelíteném meg a helyedben.
1. Vennék a saját pénzemből egy aranygyűrűt neki (pl. be is olvasztathatod az aranyékszereidet és akkor csak a munkadíj van). Majd pedig azt mondanám neki: most még lehet, hogy nem hordod, de 70 évesen minden éjjel ez fog rám emlékeztetni, és mindig melletted leszek, akkor is, ha már nem leszek veled fizikai valómban.:) Az arany a legidőtállóbb nemes fém, ezért mindig egymással maradhatunk, még a sírban is, nem fog elkopni rajtunk az ékszer, amellyel egymást ajándékozzuk meg.
2. Elmondanám neki, hogy a gyűrű mindenképp fontos, hiszen csak a gyűrűsujjunkból megy ér a szívünkbe, és az én szívemen már egy nemes lakat van, amit ő tett rá, hordja hát ő is.:)
3. Az arany védelmében pedig elmondanám, hogy egy ilyen nemes érzelemhez csak egy igazi nemesfém érhet fel, és a legértékesebb nemesfém pedig az arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!