Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a vőlegényem nem fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a vőlegényem nem fogja hordani a gyűrűjét, érdemes neki is aranyat venni?

Figyelt kérdés
Meg akarja próbálni, de valószínűleg nem lesz belőle semmi. Csak órát hord, zavarják az ékszerek. Egyébként fehéraranyból lenne, de meg tudják csinálni ezüstből is. Érthető okokból hatalmas az árkülönbség.
2014. máj. 15. 10:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ismerem a páromat annyira, hogy tudjam, miért van ez az egész. Nem akar megbántani, de gyűrűt sem akar hordani. Hazaér, az első dolga, hogy mindent lehajigál magáról (télen-nyáron) és gatyóban mászkál, ha fázik, akkor meg valami kinyúlt dologban, ami kényelmes. Mert így érzi jól magát. Ékszerek közül csak órát hord, azt is csak bőr szíjjal, és azt is csak házon kívül. Szóval ő nem az a típus, aki majd megszokja, mert idegesíti, zavarja, stb. Én pl. a karkötőt nem tudom elviselni, pedig tetszenek, de 2 perc után lehajítom magamról. Ráadásul órát is hordok. De a karkötő nem megy...
2014. máj. 15. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

3as vagyok látom lepontoztak de nem izgat.

Irtam hogy a férjemnek arany van,ugyanolyan mint nekem.Tudtam hogy nem fogja hordani,de ugy gondoltam hogy amit egymás ujjára huzunk egyrészt legyen igazi gyűrű(számomomra ez aranyat jelent és sima karikagyűrűt)másrészt egyforma.Ha elveszteném akkor sem vennék másikat,mert az már nem ugyanaz mint amit akkor egymás ujjára huztunk illetve megszenteltek(templom).Az övé benne van egy dobozkában és nemrég az enyémet is mellé tettük hisz most jelenleg én sem hordom.Nekem hatalmas az eszmei értéke,az hogy mások nem látják az ujjainkon nem érdekel,nem nekik szól.

2014. máj. 15. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Többféleképpen közelíteném meg a helyedben.

1. Vennék a saját pénzemből egy aranygyűrűt neki (pl. be is olvasztathatod az aranyékszereidet és akkor csak a munkadíj van). Majd pedig azt mondanám neki: most még lehet, hogy nem hordod, de 70 évesen minden éjjel ez fog rám emlékeztetni, és mindig melletted leszek, akkor is, ha már nem leszek veled fizikai valómban.:) Az arany a legidőtállóbb nemes fém, ezért mindig egymással maradhatunk, még a sírban is, nem fog elkopni rajtunk az ékszer, amellyel egymást ajándékozzuk meg.

2. Elmondanám neki, hogy a gyűrű mindenképp fontos, hiszen csak a gyűrűsujjunkból megy ér a szívünkbe, és az én szívemen már egy nemes lakat van, amit ő tett rá, hordja hát ő is.:)

3. Az arany védelmében pedig elmondanám, hogy egy ilyen nemes érzelemhez csak egy igazi nemesfém érhet fel, és a legértékesebb nemesfém pedig az arany.

2014. máj. 15. 17:14
 14/17 A kérdező kommentje:
@13 Nagyon aranyos vagy, de én ilyeneket... Ki nem ejtek a számon. Különösen a Vena amoris emlegetésén fetrengenénk mindketten a röhögéstől, de a többi sem én vagyok. :) Nem arról szól a kérdés, hogy meggyőzzem, hogy hordja a gyűrűjét, hanem arról, hogy érdemes-e aranyból csináltatni, ha nem fogja hordani.
2014. máj. 16. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 13-as, figyelj attól, hogy nem mondod ezt az ér dolgot, a többi még nem orvosi ügy, azokat mondhatod:D
2014. máj. 16. 16:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk ékszerésznél, felpróbált néhányat és azt mondta, hogy nem is olyan vészes, meg lehet szokni. Úgyhogy lesz neki is aranyból. :)
2014. máj. 18. 09:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt pár hónap, a vőlegényem hősiesen hordja a gyűrűjét. Remélem, nem fogja elveszíteni... Sokszor leveszi, nem szeret benne pl. kezet mosni, szatyort vinni, stb. Már hagyta bent a munkahelyén, ismerősnél, de eddig mindig meglett.
2014. okt. 1. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!