Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen tunderes eskuvoi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tunderes eskuvoi ruhakat tudtok? Hol erdemes ilyet keresnem?

Figyelt kérdés
Tunderes es nem hercegnos. Mo.-n sehol nincs olyan szalon, ahol tunderesebb ruhakat talalhatnek. Esetleg valakinek valami otlete? Az ilyen noj fel meg minek valaszokat lecci hanyagoljatok.
2014. márc. 25. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Mgayaráz már el, hogy mi a vihar az a "tündéres" ruha??
2014. márc. 25. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
22%

Ha hanyagolni kell a véleményünket, akkor nem válaszolunk jó? Szerintem a gyerekvállalás nevelés rovatban anyukák meg tudják kérdezni porontyaiktól, hogy hol láttak hasonlót.

Az a kategória lehet, hogy jobb lenne.

2014. márc. 25. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
mit értesz tündéres ruhán? a nem abroncsost, hanem egyszerű, pl. csipke, A-vonalt?
2014. márc. 25. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Én azt hiszem, tudom, mire gondolsz. Valami olyasmi, hogy a szoknya része ilyen áttetszős-csillogós, mint a Hamupipőke mesében, ugye? Az ilyen nekem is nagyon tetszik. És nem lámpabúra-szerű a szoknyája, hanem sok alatta a tüll, és az tartja. Persze azzal sincs baj, akinek tetszik, csak nem tudtam másképp leírni. Pont ma jártam Pécsett a Kereskedők házában, és azt hiszem, talán a Josephine szalonban akadt meg a szemem egy ilyen ruhán,ahogy csak benéztem az ajtón. Messze laksz Pécstől?

2014. márc. 25. 18:22
 5/12 Frigg ***** válasza:
55%

Hirtelen ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ha varrónőnél csináltatnál, az is egy opció :) Akkor biztosan olyan ruhád lesz, ami megfelel az elképzelésednek. :)

Nekem is nagyon tetszenek az ilyen stílusú ruhák, szóval hajrá :)

23/N

2014. márc. 25. 19:46
 6/12 Frigg ***** válasza:
39%

Ő, miért is 0% a válaszom?

Mert próbáltam segíteni a kérdezőnek, és nem lehúzni, amiért ez tetszik neki?

Simán lehet, hogy másnak nem tetszik, de nem értem ezt a gyerekes viselkedést..

2014. márc. 25. 21:07
 7/12 A kérdező kommentje:

A tunderes ruha alatt valoban az ilyen erdei manora hajazo ruhat ertem, az a "viragos-harmatos" ruha, amirol egy tavaszi tunder jut az ember eszebe.

Egyebkent attol, mert valami mas, nem kell rogton leminositeni. Gratulalok a magyar mentalitashoz.

A 4. 5. es 6. valaszolonak köszönöm szépen a segítséget, illetve az otleteket :)

2014. márc. 25. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Orosz tervezők (nem a gagyi ukrán ruhákra célzok, hanem neves tervezőkre!) gyakran foglalkoznak ilyenekkel, pl. Papilio, Alena Goretskaya.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De nem csak a ruhán múlik, hanem a sminken, kiegészítőkön, hajstíluson is.

2014. márc. 25. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Jaja, az én válaszom is 0 %-os volt még délután, én sem értettem, miért. Pedig mindig segítő szándékkal írok választ, soha nem hordok le senkit, kedves stílusban írok. Úgy látszik, ez itt nem menő...de engem amúgy hidegen hagy ez a pontozás, pénz úgyse jár a százalékok után :D
2014. márc. 25. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja igen, 5-ös voltam egyébként :)És szívesen a kérdezőnek :)
2014. márc. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!