Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tunderes eskuvoi ruhakat tudtok? Hol erdemes ilyet keresnem?
Ha hanyagolni kell a véleményünket, akkor nem válaszolunk jó? Szerintem a gyerekvállalás nevelés rovatban anyukák meg tudják kérdezni porontyaiktól, hogy hol láttak hasonlót.
Az a kategória lehet, hogy jobb lenne.
Szia!
Én azt hiszem, tudom, mire gondolsz. Valami olyasmi, hogy a szoknya része ilyen áttetszős-csillogós, mint a Hamupipőke mesében, ugye? Az ilyen nekem is nagyon tetszik. És nem lámpabúra-szerű a szoknyája, hanem sok alatta a tüll, és az tartja. Persze azzal sincs baj, akinek tetszik, csak nem tudtam másképp leírni. Pont ma jártam Pécsett a Kereskedők házában, és azt hiszem, talán a Josephine szalonban akadt meg a szemem egy ilyen ruhán,ahogy csak benéztem az ajtón. Messze laksz Pécstől?
Ő, miért is 0% a válaszom?
Mert próbáltam segíteni a kérdezőnek, és nem lehúzni, amiért ez tetszik neki?
Simán lehet, hogy másnak nem tetszik, de nem értem ezt a gyerekes viselkedést..
A tunderes ruha alatt valoban az ilyen erdei manora hajazo ruhat ertem, az a "viragos-harmatos" ruha, amirol egy tavaszi tunder jut az ember eszebe.
Egyebkent attol, mert valami mas, nem kell rogton leminositeni. Gratulalok a magyar mentalitashoz.
A 4. 5. es 6. valaszolonak köszönöm szépen a segítséget, illetve az otleteket :)
Orosz tervezők (nem a gagyi ukrán ruhákra célzok, hanem neves tervezőkre!) gyakran foglalkoznak ilyenekkel, pl. Papilio, Alena Goretskaya.:
De nem csak a ruhán múlik, hanem a sminken, kiegészítőkön, hajstíluson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!