Szerintetek jogos? Van egy fiam, anyummal élek, apuka rég lelépeett, anyu szerint nem párt kéne keresnem hanem apát?
Figyelt kérdés
Röviden, van egy 2 éves fiam, én 23 vagyok. Apukával 1,5éve külön élünk. Volt egy barátom 1,5 hónapja szakitottam, szerette a fiamat, foglalkozott vele, de én egyszerűen nem voltam boldog vele, bem jöttünk ki. Fiam nem keresi elvolt gele, de hm ragadzkodik hozzá, nem muratta jelét hogy hiányozna neki.... Még a.pici előtt volt egy párom qkit nagyon szerettem, azért szakitottunk mert akkor ugy tudtam negcsalt, közben kuderült hogy ez nem volt igaz. Pár napja elkezdtünk találkozgatni, este mikor a fiam alszik,vakkor " vigyáz rá" a nagymama ( azt mondta szivesen bármikor). nem tudja hogy.kivel találkozgatok, mert ha elmondanám nem hiszem hogy bevállaoná a kicsit. ( azért nem szivlelte az exet, mert szerinte csak kihasznált). Ma pedig mondta hogy amig.jem tudja.kivel randuzok addig nem figyel a kicsire. Elmondtam és azt mondta hogy apát keressek a gyerekemnek, ne pedig párt magamnak.... Szerintem nekem is kijár a boldogság, és ahogy ismerem őt szeretné a fiamat. Hozzánk nem jöhet nappal dolgozik( heti 7 napot). Csak este 8 után szabad mikor kicsi.már alszik, igy a közös program kilőve. Véleményetekre lennék.kiváncsi, valamint hogy hogyan oldanátok meg. Külön menni nem tudok mert gyesen vagyok. Összeköltözés még ufyebnagyon korai. Bocsi hogy hosszú lett, csak teljesen belémbeszéli hogy én ezért cagyok szar anya, és hogy ezt rajtam kívül mibdenki igy látja.2012. nov. 22. 18:18
1/18 anonim válasza:
Első körben írni kéne megtanulni...
2/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírás miatt. Most olvasom van pár elírásom. Ja és éjjel már nem ébred fel a fiam, szóval csak a szobájába kéne aludnia, ha sír ami nagyon ritka, akkor azt meghalja, így is felébred rá hogy én itthon vagyok.
2012. nov. 22. 18:22
3/18 anonim válasza:
Anyukám ugyanígy gondolkodott mint te. 2 éves voltam amikor elváltak apámmal. Ugyanígy kezdődött minden. Mintha a mi történetünket írtad volna le. Anyám talált egy pasit, addig a mamám vigyázott rám, aztán anyu összeköltözött ezzel a férfival. De már nélkülem... Engem a nagyim nevelt fel, ő etetett, ő vigyázott rám, ő volt mellettem amikor beteg voltam. Őt tartom az anyukámnak. Én ezt a büdös életben nem tenném meg a fiammal. Szerintem te is jó úton jársz efelé. Szerintem anyukádnak igaza van. Mostmár nem te vagy az első, hanem a gyermeked. Persze az sem jó ha olyan pasival vagy akit te nem szeretsz, az arany középutat kell megtalálni.
4/18 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt. Egy személyben. De a legkevésbé sincs köze ehhez a nagymamának. Ahhoz pedig lenne egy két keresetlen szavam, hogy a gyermek felügyeletével zsarol téged, hogy azzal randizz, akit ő megfelelőnek talál. Ez gusztustalan, szerintem. A boldogságod legalább olyan fontos a gyerekednek, mint egy jó apa. Soha semmi jó nem sül ki az érdekkapcsolatból, márpedig ha jó apa,a gyereknek mindent meg tud adni, de neked nem igazán tetszik, mégis vele vagy, akkor az mi? Nagymama minek nevezné? Tudja ő a helyes kifejezést, csak sajnálja kimondani! Hallgass a szívedre!
5/18 anonim válasza:
Párt keress magadnak. Ha Téged szeret, a gyerekedet is szeretni fogja.
Hogy keress apát?? Lasszóval,hirdetéssel?
Aki csak a gyereket szereti? Az már gyanús, ezt anyádnak már illene tudni.
6/18 anonim válasza:
Kedves 3-as! Sajnálom, ami veled történt. De az, hogy valaki randizni jár, keresi a számára megfelelő férfit, és persze a jó apát a gyerekének, nem jelenti azt, hogy lelép a pasival és nem fog a gyerekével törődni! Azért egy anyukának is kijár egy-két randi, nem gondolod? Oda meg nem mehet egy két éves gyerekkel! Nem kell azért összekverni a dolgokat, mert érzelmileg megérintett a kérdés! Úgy gondolom a kérdezőnek esze ágában sincs lemondani a saját gyerekéről! Sajnálom, hogy a te anyád ezt megtette veled! DE ez nem azt jelenti, hogy ha valaki anya, akkor megszűnik nőnek lenni! A boldogság mindenkinek jár, annak is, akinek gyereke van! Nem középút, hogy elfogadom a pasit, mert végre hajlandó nevelni a gyerekem... ez nem boldogság. Ez semmi. Ennél a semmi is jobb. Olyasvalakit keres, akit szeretni tud, és aki a gyereket is szeretné. Nem lehetetlen, szerintem keresd! A nagymama viselkedése meg minősíthetetlen. A párválasztás két ember dolga, a férfié és a nőé. Mit keres itt egy nagymama?
7/18 A kérdező kommentje:
Szomorú történet, de eszembe sem jutott itthagyni a fiamat, amugy is ragaszkodom hozzá hogy most is ugy menjek el mikor ő alszik, vagy ha nappal barátnőzök akkor ő szigorúan jön velem. Persze hogy ő az első, de egy.olyan férfivel nem tudok élni aki.iránt semmit nem érzek. De az is eggyértelmű ha fülig szerelmes lennék, és a fiammal nem jönne ki a párom, akkor ott a vége. Azt szeretném ha mindketten boldogok lennénk, és nem egymás rovására... A fiam az első!
2012. nov. 22. 18:37
8/18 anonim válasza:
Nála laksz,függsz tőle,ezért dirigál.De az is eszembe jutott,hogy ez milyen kapcsolat.A pasinak csak este 8után van 1-2óra szabadideje.Így hogy ismeri meg a fiad?Soha nem fogtok együtt csinálni semmit,stb?Ez így nem jó szerintem.
9/18 A kérdező kommentje:
Most rengeteg munkája van, persze ez nem mindig lesz így. Ez.még jó 1- 1,5 hónap. De azt mondta jövőhét hétvégére intéz szabadnapot és megyünk hármasban valahová, szeretné megismerni a kicsit.
2012. nov. 22. 18:42
10/18 anonim válasza:
3as vagyok, bocsánat nem akartam megbántani senkit. Anyukám se akart engem elhagyni... ezt ő sem tudhatta előre ahogy senki sem. Nem azt mondtam hogy szűnj meg nőként, de olyan pasit keress aki a fiadnak is megfelel én ezt tenném előre. És persze kell a közösségi élet, randizz, ismerkedj. Én is anya vagyok már, tudom milyen ez.
Remélem megtalálod a megfelelő férfit és boldogok lesztek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!