Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rizikós apuka...

Tényleg ennyire rizikós apuka szempontból gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Annyit olvasom újabban,meg hallom is,hogy apuka beijedt,lelépett,becsajozott,stb,mert jött a baba és így felfordult az életük. Én szeretnék majd gyereket,bár nem most,de ezek elrémisztenek kicsit. Azt gondoltam,gyereket vállalni szép dolog,együtt nevelni,nézni hogy ügyesedik még szebb. És persze sok apukát látok,aki boldog,de mégtöbbet,aki nem. Ti hogy látjátok ezt?

Szerintem nem kell attól apukát elhanyagolni,mert megszületett a pici vagy terhes lett anyuka. Lehet ebbe a hibába esnek azok a nők,akiknek tönkremegy a kapcsolatuk?Nem ítélkezem a férfiak felett,félreértés ne essék,csak érdekelne,ilyenkor mi játszódik le egy pasiban,ezért férfiak is bátran írjanak,akár negatív véleményt is én nem pontozok le senkit!

2012. nov. 14. 17:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Hát elég gáz,ha ezt valaki így éli meg és nyilván b.zik azok a pasik akik szeretik a gyereküket és foglalkoznak velük :D!
2012. nov. 14. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

"Az apai ösztön pedig csak az utódnemzésről.

Kvázi a szexig élvezik a férfiak, utána már csak rabszolgaság."

Igen, ez igaz azokra a férfiakra, akik megrekedtek az állat szinten, és kizárólag az ösztöneik vezérlik.

Azonban akik eljutottak az emberek szintjére, azoknak érzelmeik is vannak, szeretik a családjukat és ezért nem rabszolgaságként élik meg a gyereknevelést.

2012. nov. 14. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ott a pont Utolsó!
2012. nov. 14. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez egy előítélet.

Van normális férfi is.

2012. nov. 15. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Azokban a kapcsolatokban, ahol arra hivatkoznak, hogy a gyerek miatt ment tönkre, ott már eleve gond volt. Ha nem jön a baba, akkor is kisiklott volna, csak más miatt.

Szerintem nem az a jellemző, hogy a nők elhanyagolnák a férfiakat a gyerekszülés után. Tény, hogy a baba igényét előbb ki kell szolgálni, mint a férjét, mert különben üvöltés van a kicsi részéről. Míg egy felnőtt ember talán már tud várni. És lehet, hogy eleinte nincs annyiszor kedve az összebújáshoz, mert mondjuk még kellemetlen a szülés után, vagy egyszerűen egész éjjel ébren volt. De szerintem azért ennyire lehet toleráns az apa, hogy megérti, hogy változnak a dolgok, főleg ha ő is akarta a gyereket. Hülyeség azt gondolni, hogy majd minden marad a régiben. Nagy türelem kell ahhoz, hogy a korábbi párból egy jól működő család legyen. Mind a két fél részéről. Ha szeretik egymást, akkor menni fog. Ha nem megy, akkor meg gyerek nélkül sem ment volna...

2012. nov. 15. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

no látom, ki lett törölve a válaszom. Azért az érdekelne, hogy mi olyat írtam.

#2, tehát az állatokra jellemző az ösztön.

Akkor benned biztos nincsenek anyai ösztönök (ha nő vagy), és a szexet sem kívánod. Elvégre nem vagy állat, hogy az ösztön hajtson...

2012. nov. 15. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

"#2, tehát az állatokra jellemző az ösztön.

Akkor benned biztos nincsenek anyai ösztönök (ha nő vagy), és a szexet sem kívánod. Elvégre nem vagy állat, hogy az ösztön hajtson..."

Az ösztönök bennem is müködnek, DE NEM azok kontrollálják a viselkedésemet, a szexet nem önmagában kivánom, hanem a PÁROMMAL akarom átélni, és más valaki nem felelne meg. Az anyai ösztönök is müködnek, de ha nincsenek megfelelö körülmények, akkor visszafogom és nem szülök a semmire.

Szóval az emberekben is vannak ösztönök, de at értelem iranyitása alatt, az állatoknák viszont KIZÁRÓLAG az ösztönök müködnek.

2012. nov. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!