Vannak-e az édesapáddal konfliktusaid, veszekedéseid, nézeteltéréseid?
Bevágta az ajtót az orrom előtt, közölte, hogy kolonc vagyok, minek születtem meg, takarodjak dolgozni (16 éves gimisként suliidőben), nem köszöntött szülinapomon, karácsonyra megkaptam a felesége használt, rossz cipzáros kabátját.
Nem keresett soha, a láthatásokat nem vette igénybe, gyerektartást nem fizetett, nem érdekeltem soha. És most már ő sem engem. Utoljára májusban beszéltünk a bíróságon. Beperelt, hogy szerinte már nem is járok suliba, mert nem akart gyerektartást fizetni. Rosszul járt, mert még tanulok... ez az utolsó évem.
Más rendes szülő örül, ha lelkiismeretesen tanul a gyereke, és nem részegen fetreng valahol. Céljaim vannak, dolgozni fogok, de ő semmit nem értékel...
Érettségi ballagásomra kaptam tőle 1.000 Ft-ot. Inkább hozott volna 1 szál virágot, arra nincs ráírva, mennyibe került...
Nem akarom őt látni többé.
Nem értem miért törölték a hozzászólásomat!!!!
Igen,egy csomót veszekszünk és? és igen amiatt,mert iszik.. nem értem mit kell ezen kitörölni,mintha nem léteznének alkoholisták,akik néha b*nk*k..
apám állandó kifejezéstelen tekintete és a tágra nyílt pupillák,hát szörnyűek! szörnyű ezt látni,nem kívánom senkinek..
szeretem őt,csak szokna már le..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!