Szerintetek jogos? Van egy fiam, anyummal élek, apuka rég
lelépeett, anyu szerint nem párt kéne keresnem hanem
apát?
Figyelt kérdés
Röviden, van egy 2 éves fiam, én 23 vagyok. Apukával 1,5éve külön élünk. Volt egy barátom 1,5 hónapja szakitottam, szerette a fiamat, foglalkozott vele, de én egyszerűen nem voltam boldog vele, bem jöttünk ki. Fiam nem keresi elvolt gele, de hm ragadzkodik hozzá, nem muratta jelét hogy hiányozna neki.... Még a.pici előtt volt egy párom qkit nagyon szerettem, azért szakitottunk mert akkor ugy tudtam negcsalt, közben kuderült hogy ez nem volt igaz. Pár napja elkezdtünk találkozgatni, este mikor a fiam alszik,vakkor " vigyáz rá" a nagymama ( azt mondta szivesen bármikor). nem tudja hogy.kivel találkozgatok, mert ha elmondanám nem hiszem hogy bevállaoná a kicsit. ( azért nem szivlelte az exet, mert szerinte csak kihasznált). Ma pedig mondta hogy amig.jem tudja.kivel randuzok addig nem figyel a kicsire. Elmondtam és azt mondta hogy apát keressek a gyerekemnek, ne pedig párt magamnak.... Szerintem nekem is kijár a boldogság, és ahogy ismerem őt szeretné a fiamat. Hozzánk nem jöhet nappal dolgozik( heti 7 napot). Csak este 8 után szabad mikor kicsi.már alszik, igy a közös program kilőve. Véleményetekre lennék.kiváncsi, valamint hogy hogyan oldanátok meg. Külön menni nem tudok mert gyesen vagyok. Összeköltözés még ufyebnagyon korai. Bocsi hogy hosszú lett, csak teljesen belémbeszéli hogy én ezért cagyok szar anya, és hogy ezt rajtam kívül mibdenki igy látja.
Az nagyon fontos, hogy a leendő párod is szeresse a fiadat, de ha te nem szereted eléggé azt a férfit, akkor nincs értelme. Biztos találsz majd olyan valakit, akivel szeretni fogjátok egymást és aki a fiadat is szeretni fogja.
2012. nov. 22. 18:43
12/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ő lehetne az a férfi, persze ez majd idővel derül csak ki. Ha sűrűbben lesz a picivel
2012. nov. 22. 18:46
13/18 anonim válasza:
Bocsánat, de én nem teljesen értem, hogy 2 éves gyerek mellől miért nem lehet már elmenni dolgozni? Főleg, ha az megoldaná ezt az "én házamban én dirigálok" problémát.
2012. nov. 22. 19:28
14/18 A kérdező kommentje:
Innen 40 km a legközelebbi bölcsöde, felhivtam őket először a helyeik, sokan várnak most is rá, kvázi akkor kezdhetne mikor oviba mehet majd.
2012. nov. 22. 19:38
15/18 anonim válasza:
23 évesen 2 éves a gyereked. az derék... apuka fél után lelépett? az is nagyon szép...
olyan pasit keress, aki szeret téged, és elfogadja a gyerekedet.
2012. nov. 22. 22:04
16/18 anonim válasza:
Kérdező, szerintem maximálisan nincs igaza az anyukádnak két okból:
1, Ha segíteni akar segítsen, ha nem akar, ne segítsen, de ne szabjon feltételeket, ne akarjon "nevelni"...
2, Első sorban magadnak keres párt - természetesen olyan párt, akivel idővel képesek vagytok a gyerekeddel együtt egy családot alkotni. A te párválasztásodba anyukádnak nincs, és nem lehet beleszólása.
2012. nov. 22. 22:35
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszadást. Azt szeetném ha mindketten boldogok lennénk, mert egy apukátol én nem leszek teljesen boldog, igy fiam sem. És forditva is hasonló a helyzet. Érkeztek értékes válaszok, és egy levél is, ami nagyon jogos volt szerintem. Köszi mindenkinek
Nem tudom anyummal meg e tudjuk oldani, ez majd kiderüL
idővel.hogy.mikor szültem az pedig szerintem semmit nem jelent, ha tudod.milyen anya vagyok akkor szólj meg amugy ne. Lehet te 20évesen más voltál mint én.
2012. nov. 23. 09:47
18/18 anonim válasza:
egy szóval nem illettem azt, hogy milyen anya vagy. én egyébként 20 évesen egyetemre jártam, és igen, másképp gondolkodtam az ilyesmiről.
elkapkodtad, és most a gyereked ill. te iszod a levét. eső után köpönyeg....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!