Nagyon heves vérmérsékletű vagyok, a párom nem tudja kezelni. Mást kellene keresnem?
Hát szóval.. képes vagyok akár megütni is őt ha veszekszünk. Nagyon hamar ki tudok borulni, ő meg ezeket nem tudja kezelni. Csak "nyugi, nyugi", de ha mondjuk lefogna akkor lehiggadnék..
Ehelyett csak "nyugi, nyugi", én meg felrobbanok.
Egy exem tudta kezelni, pillanatok alatt lenyugodtam, de a mostani... :( Hiába mondtam el neki 100x, hogy mit kéne tennie, egyszerűen neeem...
Kizárólag emiatt nemigen kellene mást keresned, bár tény, hogy az ember vérmérséklete az egész életére kihat és nem lehet könnyű egy heves embernek egy lagymataggal együtt élni és viszont.
Én ugyanilyen vagyok, bizony, az évek során sok dolog eltört már nálunk... :)))
A férjem az első nem csak férfi, hanem ember is az életemben aki kezelni tud. Lehet, hogy azért, mert ő ugyanilyen. Ismerjük és tudjuk kezelni egymást, ezért is jó együtt.
Mellesleg, ha lefogna, egyből jönnél ide panaszkodni, hogy a párod megszorított... és arra meg már érdekes módon mindenki felháborodna, hogy milyen pasi, hagyd ott azonnal!
Érdekes, hogy senkinek sem szúrt szemet, hogy MEGÜTI a párját. Ezt ellehet akkor ezek szerint nézni?
35N
Kezeltesd magad.
Egyébként tényleg, ha ő lenne ilyen és ő ütne meg téged, már menne a hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!