Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonynak kell valami kis táska az esküvő napjára?
Nekem volt, de enm azért hogy nálam legyen, hanem azert, hogy abban csqk az én cuccaim legyenek, és azt adhassam egy közeli embrenek( nálunk az elején a barátnőm, utána anyukám volt e az ember)
Azért volt jő, hogy külön vot, mert ha msdőba mentem, vagy kellett valami tudtam miben keressem, de más holmijaközt.
Sok dolgot pakoltam össze( szerencsére, majd a fele kellett)
Zsepi, tű, cérna,kisolló, orrspré, lázcsillapító( sajnos ezek mind kellettek)
Tampon, fogamzásgátló, plusz hullámcsat, szájfény..stb...minidezodor nem volt, de űgy éjfélkor annyira jól esett volna..
Tudom, hogy ezek másnl is vanank, de nekem jobb volt, nyugodtabb votam, hogy én készültem, tudtam, hogy ha kell akkor van..
Ugye a fotőzásra is vittem ezeket, egybe be tudtam dobni a kocsia...amúgy sok dolog ugye, de barom kevés helyet foglalnak;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!