Lányok! Jó így ez az összeállítás? Kép lent.
A táska egyébként nem ilyen világos, ugyanolyan bézs színe van mint a cipőnek csak a táskára még süt a nap. :)
Lagziba megyek, és ma válogattam össze ezeket a darabokat egyesével, és itthon már annyira nem is vagyok benne biztos hogy ez így jó. :/
Miért nincs egy olyan hely ahol egyszerre lehet megvenni a ruhát, cipőt és kiegészítőt és még méret is van és szín is mindenből?
23N
Van pántja is a táskának. :) Meg ékszer is lesz, csak most gyorsan felkaptam, hogy csináljak róla egy fotót és kikérjem gyorsan mindenki véleményét. :D
De nem hiszem el, hogy nincs egy olyan üzlet ahol minden egyszerre meg lehet venni és egymáshoz lehetne nézni a ruhadarabokat...persze most is lehetett volna, de akkor a végére már annyi cuccal mentem volna be egyik üzletből a másikba mint valami málhás szamár..
De köszi, megnyugtattatok! :)
Ja és a templomban fekete boleró lesz rajtam, rövidujjú szatén, az nem üt el nagyon a többitől? Vagy mindegy mert úgyis csak a templomba kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!