Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonynak kell valami kis táska az esküvő napjára?
Figyelt kérdés
gondolkozok ezen, hogy kell -e majd valami kis táska, amibe esetleg zsebkendőt tehetek, vagy akármit. ( rúzs , ilyesmi ) . Viszont lehet h felesleges,hiszen, más is tud el tenni szepit. szerintetek? vagy ha lesz táskám, tudom én azt fogni? mert végig a csokor lesz a kezembe, szóval azt meg nem akarom, hogy útba legyen.2014. máj. 12. 14:02
11/24 anonim válasza:
Én vettem egyet, hasonló színű alkalmi táska, mint a ruhám. Más alkalomra vettem, de jó lesz az esküvőmre is. Nem fogom magamnál tartani, talán egyik barátnőmnek vagy anyukámnak adom.
12/24 anonim válasza:
9-es: igen, erre gondoltam. Egy vércukor leesés nem lenne jó, otthon még oké lenne, de pl. házasságkötő teremben tuti nem lesz kaja :D
13/24 anonim válasza:
nekem volt, a ruha anyagából varrták, hosszú szatén szalag volt a fogója, így csak ráakasztottam a csuklómra. Jó volt, bevonulás előtt még tudtam szájfényezni :)
14/24 anonim válasza:
Szerintem a kis szütyők, karon lógós szarok borzasztóak...
Egy ízléses clutch illik, passzol, de ezektől a világból kifutok:
Báhááááháá, ezeknél a világon nincs rondább vagy ódivatúbb...
Egy egész táskára meg nincs szükség.
Ilyesmi megy szerintem, ha szeretnél valamit:
Manapság ez a divatos, és valljuk be, sokkal elegánsabb és csinosabb, mint egy fityegő kis szütyő...
15/24 anonim válasza:
Engem meg a linkeltektől ráz ki a hideg. Meg se lehet fogni rendesen...szépen is néz ki, egyik kézben csokor, a másikban meg az a táska, menni vele, mint egy pics@
16/24 anonim válasza:
Fúj, milyen fotós vagy stylist engedte azt a retkes kezet lefényképezni.
17/24 anonim válasza:
Ez jó kérdés 16-os, de a táska a lényeg.
18/24 anonim válasza:
Uh,tényleg. De a táskára visszatérve,én a párom zakójában rejtettem el a szájfényt és egy darab szőlőcukrot:)
19/24 anonim válasza:
A clutch azért nem jó, mert fogni kell, a csokrot is, nem lesz szabad keze.
A szütyőt csuklóra lehet akasztani, és annyi.
20/24 anonim válasza:
A legtöbb clutchnak van fel-lecsatolható vékony pántja vagy lánca, szóval ez hülye kifogás.
A szütyő viszont iszonyat cigányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!