Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6-7 év és 2 gyerek után fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6-7 év és 2 gyerek után fehér ruhás, kis lagzis esküvő?

Figyelt kérdés
Kicsit fordítva alakultak a dolgok. Mindkét gyerek tervezetlenül jött, de örömmel vártuk őket. Így olyan esküvőre amit szeretnénk nem volt pénz. Ha lenne, szerintetek nem lenne gáz? Szeretnék fehér ruhát, kisebb összejövetelt utána.
2014. máj. 9. 22:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem a fehér ruha jelképezi a szüzességét, de ne zavarjon.
2014. máj. 10. 07:40
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan csináljatok olyan esküvőt amilyet tudtok és szeretnétek:)Nincs ebben semmi megszólni való.
2014. máj. 10. 08:37
 23/31 anonim ***** válasza:
21: amúgy távol álljon tőlem, hogy veszekedjek, csupán vitázok veled. De ezzel a megközelítéssel szerintem a nem szűz menyasszony sem ártatlan nem? Tehát kvázi aki már nem szűz annak nem "illene" fehér ruhát felvennie. Legalábbis ezen gondolatmenetet követve. Felőlem egyébként azt vesz fel a menyasszony amit akar, én speciel még terhes menyasszonyra is azt mondanám, ha ő szeretne fehérben esküdni, hát tegye. Nem ettől lesz "erkölcsös" valaki vagy éppen az ellenkezője.
2014. máj. 10. 08:54
 24/31 anonim ***** válasza:
En a sajat véleményemet irtam le, nem azt, hogy hogy kellene lennie. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
2014. máj. 10. 08:56
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez az álmod rajta !!! Ne hallgass a sok hülyére!
2014. máj. 10. 10:09
 26/31 anonim ***** válasza:
83%

Utolso!

A kérdésben szerepel a "szerintetek" szó.tudod, ez azt jelenti, hogy a valaszadok szubjektív velemenyet kéri. Attól, hogy valaki nem ért egyet a másikkal, még nem hulye, ellentétben azzal, aki képtelen elfogadni, hogy valakinek mas a véleménye.

2014. máj. 10. 10:30
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
Én nem is a válaszolókra gondoltam...Szerintem a környezetében biztosan van egy-két olyan ember aki nagyon is ellenzi,egyenesen megvet valakit ezért.ISTENEM ....
2014. máj. 10. 10:34
 28/31 anonim ***** válasza:
Es az miért problema, utolso? Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz. Ha megszolja, hat megszolja. A kerdezo meg majd eldönti, higy törődik e vele. Láthatóan nem, hiszen o mindenképpen ilyen esküvőt tervez. Akkor meg nem mindegy, hogy a szomszéd Katineni szerint valo e? A kérdezőnek ez az alma, neki igy jo, akkor igy kell csinalni. Katineni szerint meg nem valo, elítéli, az meg az o dolga. Ennyi,m
2014. máj. 10. 10:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Hofeher senkinek nem all jol kulfoldon ritka az ilyen szinu ruha van ekru tortfeher pezsgo csont feher stb.

Ha elso eskuvo akar milyen idos a par mehet barmi ha harmadik akkor azert hosszu fatyol mirtusz ciki.

Abroncsos ruha habos babos kesztyu tiara szutyo igazi falusi izles.

De ha tetszik mert ne

En tuti nem neznek ki ugy mint egy tejszines torta

2014. máj. 10. 10:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem is gyerekkel volt az esküvőm, fehér ruha volt, de fátylat azért már nem tettem.
2014. máj. 10. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!