Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6-7 év és 2 gyerek után fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6-7 év és 2 gyerek után fehér ruhás, kis lagzis esküvő?

Figyelt kérdés
Kicsit fordítva alakultak a dolgok. Mindkét gyerek tervezetlenül jött, de örömmel vártuk őket. Így olyan esküvőre amit szeretnénk nem volt pénz. Ha lenne, szerintetek nem lenne gáz? Szeretnék fehér ruhát, kisebb összejövetelt utána.
2014. máj. 9. 22:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem teljesen rendben van, nektek feleljen meg. Sok boldogságot!
2014. máj. 9. 22:15
 2/31 anonim ***** válasza:
25%
A fehér ruha semmiképpen ne legyen habos-babos költemény, csak valamilyen elegáns ruha.
2014. máj. 9. 22:18
 3/31 anonim ***** válasza:
39%
Amilyen akarsz olyan lehet. Én biztos nem vennék fel fehéret, fátylat meg még inkább nem.
2014. máj. 9. 22:22
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem habosbabos tüllös féle, de mindenképp abroncsos és naaagy :)
2014. máj. 9. 22:22
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Városban ezt elfogadják,én szintén elfogadom,ahhoz képest,hogy én falusi vagyok:D Igaz,hogy én már egy jóval modernebb felfogást képviselek.
2014. máj. 9. 22:25
 6/31 anonim ***** válasza:
98%

A te esküvőd, ha akarsz kutyakakit is kenhetsz magadra. Hülyeség, hogy mi illik.

Nekem ismerősöm 40 évesen 19 éves gyerekkel habos babos hatalmas ruhába ment férjhez, nah és? Ez volt az álma. Nehogy már az hátráltasson meg, hogy mit fognak szólni.

2014. máj. 9. 22:26
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem 100 évvel ezelőtt élünk szerencsére! Igen, ha úgy szeretnéd legyen fehér ruhád, sőt ha akarod habos-babos. Ne hallgass másokra! Miért lenne gáz?

Aki azt mondja neked, hogy a fehér ruha a szűzességet jelképezi, azt irányítsd a Google-ra.

Úgyanis egész más jelképezi az ártatlanságot, de ezt keressék meg ők!

Szép lagzit és boldog életet kívánok Nektek!

2014. máj. 9. 22:27
 8/31 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :)
2014. máj. 9. 22:28
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
Miért is ne? Olyan esküvőt rendeztek, amilyet szeretnétek. Nem is egy ismerősöm, rokonom a baba születése után házasodott, volt hogy jóval utána és fehér, menyasszonyi ruhában.
2014. máj. 9. 22:32
 10/31 anonim ***** válasza:
96%
Aki akar az így is úgyis megszól a hátad mögött akkor meg nem tök mindegy.
2014. máj. 9. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!