Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekötnétek az életeteket olyannal, aki titkolja a múltját?
A párom és a (talán leendő) sógorom ma egybehangzóan állította, hogy a múlttal nem kell foglalkozni, beszélni se kell róla, a jelen és a jövő a fontos.
A párom múltjában vannak zűrös dolgok, rendőrségi ügyek is, azt hiszem. Eleinte nem erőltettem, hogy elmondja, gondoltam, idővel meglesz hozzá a kellő bizalom. Egyébként egy szavam sem lehet rá, rendes, korrekt, törvénytisztelő ember. Az anyagi helyzetünk nem valami rózsás, és nemrég lehetőségünk nyílt elég sok pénzt szerezni biztosítási csalás révén, és kapásból nagyon határozottan elutasította a dolgot. Mégis motoszkál a fejemben, hogy oké, hogy lezárta a múltat, de el lehet azt fogadni, hogy adott esetben nem is tudok róla? És mi van akkor, ha valamilyen módon visszaköszön a múlt? Én bonyolítom túl?
Nem tartom jó ötletnek. Nem azért, mert a vér ne válhatna vízzé, simán jó ember lehet valaki fiatalkori rossz döntések, linkségek, egyebek után is. A gond a bizalom hiányával van.
Feltételezhető, hogy a férfi fél, hogy a nő elhagyja, ha megismeri a múltját, de ilyen szorongásokkal, elfojtásokkal, bizalom nélkül nem működik egy kapcsolat.
Nem azt mondom, hogy követelőzni kell, hogy terítsen (az nem vezet semmire), de ha nincs bizalom, nem kell az illetővel kapcsolat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!