Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összekötnétek az életeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összekötnétek az életeteket olyannal, aki titkolja a múltját?

Figyelt kérdés

A párom és a (talán leendő) sógorom ma egybehangzóan állította, hogy a múlttal nem kell foglalkozni, beszélni se kell róla, a jelen és a jövő a fontos.

A párom múltjában vannak zűrös dolgok, rendőrségi ügyek is, azt hiszem. Eleinte nem erőltettem, hogy elmondja, gondoltam, idővel meglesz hozzá a kellő bizalom. Egyébként egy szavam sem lehet rá, rendes, korrekt, törvénytisztelő ember. Az anyagi helyzetünk nem valami rózsás, és nemrég lehetőségünk nyílt elég sok pénzt szerezni biztosítási csalás révén, és kapásból nagyon határozottan elutasította a dolgot. Mégis motoszkál a fejemben, hogy oké, hogy lezárta a múltat, de el lehet azt fogadni, hogy adott esetben nem is tudok róla? És mi van akkor, ha valamilyen módon visszaköszön a múlt? Én bonyolítom túl?

2014. máj. 4. 20:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Uhh, eléggé összezavartam. Szóval azt mondta ma, hogy egyáltalán, soha nem akarja elmondani, milyen dolgai voltak a múltban. Remélem, azért így is érthető.
2014. máj. 4. 20:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Tömören: nem, sosem kötném össze olyannal az életemet, aki titkolja a múltját. Ne legyél naiv.
2014. máj. 4. 20:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mondja el!
2014. máj. 4. 20:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötném össze, mivel így azt gondolnám, nem bízik meg bennem annyira, hogy elmondja, hogy mit történt a múltjában. Így valószínűleg soha sem lesz velem olyan őszinte, mint amire én vágyom.

Nekem fontos, hogy a párommal bármit megbeszélhessünk egymással, olyanokat is, amiket senki mással nem osztanánk meg.

2014. máj. 4. 20:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy naiv, ahogy már valaki írta! Vannak viselt dolgai az biztos, és a mostani társasága sem lehet jobb, ha lehetősége nyílt biztosítási csalásra. Mi lesz ha egyszer nem lesz erős és belemegy majd ilyesmibe, ráadásul nem jó az anyagi helyzetetek, ha gyereketek lesz és nagyon kell a pénz, szerinted nem megy majd akkor bele valami rosszba?

Egyébként a házasság alapja nem a kölcsönös bizalom és őszinteség? Már az elején rögtön titkokkal és bizalmatlansággal indultok. Gondold ezt végig!

2014. máj. 4. 20:28
 6/16 intrepid ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy olyan dolgai voltak, olyan aljasok, amitől megutálnád, és nem tudnál vele élni. Akkor inkább derüljön ki házasság, - gyerek előtt.
2014. máj. 4. 20:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mit tiztkol belőle, az egészet titkolja-e vagy csak szégyell bizonyos dolgokat.

Ha az egészről soha nem beszél, akkor bizony gáz van. A múlt nagyon is fontos: az olyan, mint a fa gyökere - onnan táplálkozik a jelen és abból lesz a jövő is. Aki eltagadja a múltját, ahhoz nem szabad hozzámenni, sem megbízni benne, sem jó kapcsolatot ápolni vele.

Nem zárta le a múltját, hanem csak elfojtotta. Annál nagyobbat fog robbanni - és lehet, hogy rád.

2014. máj. 4. 20:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

És lehet, hogy biztosítási csalásba is csak azért nem ment bele, mert van múltja, és esetleg feltételes szabadlábon van.

2014. máj. 4. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha a múltját titkolja, ki tudja mit fog még.

Ha eléggé szeretitek egymást, akkor szerintem elbír a kapcsolatotok egy beismerő vallomást. A párkapcsolat (egyik) alapja meg amúgy is a bizalom.

2014. máj. 4. 20:48
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
SOHA,DE SOHA nem kötném össze SEMMILYEN formában az életem egy olyan emberrel,akinek nem ismerem a múltját,mert így az egész embert nem ismerem!Bármit tett régen,azt megfogja tenni ezek után is!
2014. máj. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!