Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényetek mennyire vette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényetek mennyire vette ki a részét az esküvő szervezéséből?

Figyelt kérdés

Röviden: az enyém semennyire, és nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire normális.

Hosszabban: utólag úgy érzem, lehet, hogy csak azért jegyzett el, mert eléggé forszíroztam, hogy szerintem az a dolgok rendje, hogy ha már együtt élünk, és jól megvagyunk, szeretjük egymást, akkor igenis össze kellene házasodnunk. Nem gondolom, hogy kierőszakoltam volna az eljegyzést, mert végül is meglepetés volt, ő szervezte meg a szüleim segítségével a szülinapomra, és akkor még tök lelkesnek tűnt. Aztán mikor kiörömködtük magunkat, szép sorjában felmerültek a kérdések: mikor szeretnénk, hol, mekkorát, legyen-e egyházi, stb. És ezek a kérdések már fél éve megválaszolatlanul állnak. Még a dátumot sem lehetett kitűzni. Egyszerűen nem hajlandó beszélni róla. Pedig tudja, hogy én nem nagyon akarom húzni-halasztani a dolgot, ha már volt eljegyzés, akkor egy-másfél éven belül legyen esküvő, különben minek. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat, és ha egyáltalán nem akarna elvenni, akkor is vele szeretném leélni az életemet. És ezt számára is világossá tettem. Csak ez a bohóckodás nem tetszik, most akkor vagy csináljuk normálisan, vagy sehogy. Mert szerintem az nem normális, hogy próbálom felhozni a témát, most ráérünk, üljünk le beszélgetni, de ő neeem, most fáradt, még dolgoznia kell, fáj a feje, stb. stb. És már tök kellemetlen az ismerősök előtt is, hogy kérdezik, mikor lesz esküvő, és most mit mondjak... hogy nem tudom, mert a vőlegényem nem hajlandó beszélni róla? Már próbáltam vele e-mailben is megbeszélni, de azzal sem jutottunk sokkal előrébb. :D A legutóbb addig rágtam a fülét, hogy megígérte, hogy ha jó idő lesz, elmegyünk helyszíneket nézni. De könyörgöm, hogy nézzünk helyszínt, ha azt sem tudjuk, mekkorát és mikor szeretnénk? Egyébként tudom, hogy ő is szeret, ezzel nincs baj, nincsenek kapcsolati problémáink, sőt, például pont tegnap mondott egy ilyet, hogy "most már nem is tudnám soha többet mással elképzelni az életem". Na de akkor most mi van??? Minek jegyzett el, ha nem akar esküvőt???

(Ezt természetesen már tőle is megkérdeztem, de mindig kitérő választ ad, hogy hát ő persze, hogy akar, csak őt stresszeli ez a téma, és hát egyébként sincs ideje ezzel foglalkozni - ez nem igaz.)

Köszi, ha végigolvastad, jó volt kiírni magamból. :)

Bármi ötlet?

2014. ápr. 29. 20:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
22:21-es vagyok. Nem kötekedni szeretnék veled, távol álljék tőlem, mert normális nőnek látszol a soraidból ítélve, viszont azt kellene, hogy lásd az ő szemszögéből, hogy ez lehet, hogy neked a közös életről szólt, neki viszont ez rólad szólt. Hiszen te írtad, hogy neked ez az élet rendje igenis, így gondolom ez a kapcsolatotok alatt már neki is világossá vált, ezért hát, amit tudott, megtett ennek érdekében, de ahogy most jönnek már a fajsúlyosabb dolgok, ő valószínűleg rádöbbent, hogy "Na, basszus tényleg házasodni kell!". És ettől megijedt, mert ezzel a lépéssel neked akart megfelelni (ezt mutatja egyébként a meglepetéses dolog is, meg az utána való viselkedése), és csak egy kis időt akart még. Viszont ugye te ezt csúnyán mondva nem hagyod neki.
2014. ápr. 29. 23:24
 22/27 anonim ***** válasza:
Annyit tennék még hozzá, hogy ez szerintem akkor lesz jó, amikor nemcsak érted, hanem értetek lesz. Akkor majd lehet valódi közös életről beszélni, és akkor majd ő is lelkesebb lesz a szervezéssel kapcsolatban. Remélem, így lesz! :)
2014. ápr. 29. 23:26
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ki kéne élvezned a jegyességet és nem rögtön a házasságot erőltetni. Egyszer már a tudtára adtad, h házasság-párti vagy, valószínűleg ő is az, csak ez a tempó gyors neki. Azzal, hogy a kollégák vagy bárki más mit mond, ne foglalkozz, mond nekik hogy "Majd! és ennyi".

Mi is jegyesek vagyunk karácsony óta, de ha lesz is esküvő max.a következő nyáron. nem sietünk sehova. Így is-úgyis nagy a szerelem! Szerintem nálatok is. Hidd el előbb útóbb eszébe fog jutni, csak ne ez legyen az egyetlen témátok.

2014. ápr. 30. 12:19
 24/27 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, ma megint felhoztam finoman a témát, mivel össze voltunk zárva egy 3 órás autóútra és nem nagyon tudott kitérni a válaszadás elől. :D De tényleg próbáltam finoman, hogy én szeretném, ha ezt együtt meg tudnánk beszélni, és nem akarom ráerőltetni, de kíváncsi vagyok a véleményére, együtt kellene döntéseket hoznunk stb. És hál' Istennek végre mondott valamit. A lényeg az, hogy ő kicsit stresszel ezen a témán, mert nem igazán szeret a figyelem középpontjában lenni, meg nem akar bulit (ezt persze eddig is tudtam, ezért is vetettem fel több alternatívát), de teljes szűk körűt sem akar, mert ő úgy gondolja, hogy én meg szeretnék nagyobb felhajtást, mert minden menyasszony azt szeretné. De kicsit elbeszélgettünk erről, és végre legalább mondott valamit, és pár dologban meg is egyeztünk, szóval kezd valamiféle konszenzus kialakulni. Szóval most nagyon happy vagyok. :)
2014. ápr. 30. 23:11
 25/27 anonim ***** válasza:
:)
2014. máj. 1. 09:13
 26/27 anonim ***** válasza:

juj de jó egy felnőtt férfit sarokban (illetve autóba) kell szorítani, hogy kinyögjön 3 mondatot a saját esküvőjével kapcsolatban!

főnyeremény,

2014. máj. 4. 22:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Mekkora előrelépés ez! Most már tudod hogy nem akar középpontba lenni, és a nagy bulit sem szereti. Azért hozzáteszi hogy szűk se legyen mert te úgy is nagyot akarsz. Mi ez ha nem kitérés? Vagyis ez nem is kitérés hanem túldumálás, amolyan nesze semmi fogd meg jól.

Ezek nem nagy tények. Mit sikerült még megbeszélni?

Időpont van? Mikor jelentkeztek be?

2014. máj. 8. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!