Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényetek mennyire vette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényetek mennyire vette ki a részét az esküvő szervezéséből?

Figyelt kérdés

Röviden: az enyém semennyire, és nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire normális.

Hosszabban: utólag úgy érzem, lehet, hogy csak azért jegyzett el, mert eléggé forszíroztam, hogy szerintem az a dolgok rendje, hogy ha már együtt élünk, és jól megvagyunk, szeretjük egymást, akkor igenis össze kellene házasodnunk. Nem gondolom, hogy kierőszakoltam volna az eljegyzést, mert végül is meglepetés volt, ő szervezte meg a szüleim segítségével a szülinapomra, és akkor még tök lelkesnek tűnt. Aztán mikor kiörömködtük magunkat, szép sorjában felmerültek a kérdések: mikor szeretnénk, hol, mekkorát, legyen-e egyházi, stb. És ezek a kérdések már fél éve megválaszolatlanul állnak. Még a dátumot sem lehetett kitűzni. Egyszerűen nem hajlandó beszélni róla. Pedig tudja, hogy én nem nagyon akarom húzni-halasztani a dolgot, ha már volt eljegyzés, akkor egy-másfél éven belül legyen esküvő, különben minek. Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat, és ha egyáltalán nem akarna elvenni, akkor is vele szeretném leélni az életemet. És ezt számára is világossá tettem. Csak ez a bohóckodás nem tetszik, most akkor vagy csináljuk normálisan, vagy sehogy. Mert szerintem az nem normális, hogy próbálom felhozni a témát, most ráérünk, üljünk le beszélgetni, de ő neeem, most fáradt, még dolgoznia kell, fáj a feje, stb. stb. És már tök kellemetlen az ismerősök előtt is, hogy kérdezik, mikor lesz esküvő, és most mit mondjak... hogy nem tudom, mert a vőlegényem nem hajlandó beszélni róla? Már próbáltam vele e-mailben is megbeszélni, de azzal sem jutottunk sokkal előrébb. :D A legutóbb addig rágtam a fülét, hogy megígérte, hogy ha jó idő lesz, elmegyünk helyszíneket nézni. De könyörgöm, hogy nézzünk helyszínt, ha azt sem tudjuk, mekkorát és mikor szeretnénk? Egyébként tudom, hogy ő is szeret, ezzel nincs baj, nincsenek kapcsolati problémáink, sőt, például pont tegnap mondott egy ilyet, hogy "most már nem is tudnám soha többet mással elképzelni az életem". Na de akkor most mi van??? Minek jegyzett el, ha nem akar esküvőt???

(Ezt természetesen már tőle is megkérdeztem, de mindig kitérő választ ad, hogy hát ő persze, hogy akar, csak őt stresszeli ez a téma, és hát egyébként sincs ideje ezzel foglalkozni - ez nem igaz.)

Köszi, ha végigolvastad, jó volt kiírni magamból. :)

Bármi ötlet?

2014. ápr. 29. 20:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé úgy tűnik, hogy nem akarja valamiért. Ilyen esetben szerintem csak az ultimátum szerű dolgok szoktak működni. De az lehet, hogy neked fájdalmas lesz.
2014. ápr. 29. 21:02
 2/27 anonim ***** válasza:
52%
Aztán addig adjátok az ultimátumot, míg ő is ad nektek egy ultimátumot, de abban nem lesz köszönet!
2014. ápr. 29. 21:04
 3/27 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy csak a nagy bulizás feszélyezi.

Szűk körű esküvőnek talán jobban örülne, mulatság nélkül, max. egy ebéddel egybekötve.

Ezt puhatold ki nála, hogy így van-e.

2014. ápr. 29. 21:06
 4/27 anonim ***** válasza:
66%
Kár volt ezt az egészet erőltetni. A kapcsolat elején nem beszéltetek róla, hogy ki és mit akar? Mert úgy tűnik, valóban csak azért jegyzett el, hogy neked örömet okozzon, mert te elvárod és szeretnéd. Na ezt nem kellett volna. Biztos szeret, de az nem biztos, hogy késznek érezte magát vagy a kapcsolatot az eljegyzésre, vagy akár valaha is akart volna ilyet tenni bárkivel is. Kicsit olyan, hogy megkaptad amit akartál, maradj csendben. Valószínűleg ezért kerüli a témát is. Én a helyedben nem forszíroznám ezt folyton, mert elég gáz, hogy el akarod magad vetetni. Az pedig, hogy kinek mit mondj, senkinek semmit, mert semmi közük hozzá. Ha kérdezik, akkor annyit hogy majd, nem sietünk semmivel. És pont.
2014. ápr. 29. 21:07
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Talán annak örülne, ha csak két tanús esküvő lenne?
2014. ápr. 29. 21:11
 6/27 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egész egyszerűen csak hapsiból van. Igazából én még nem láttam pasit, aki ugrándozva, csillogó szemmel szalvéta mintákat, meghívókat nézegetett volna, vagy a számodra előnyös ruhastílusról csacsogjon.

Állj neki te a szervezésnek. Válassz ki öt helyszínt, abból válasszon. Mutass neki két fajta meghívót, kérdezd meg a véleményét. Válassz egy kb. dátumot, mondjon rá valamit...

Szeret a vőlegényed, de ő nem fog olyan apróságokkal foglalkozni, hogy legyen-e székszoknya vagy sem...

Sok férfi alapból csapnivaló szervező, és egy habos-babos esküvő távol áll tőlük.

2014. ápr. 29. 21:13
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

" Még a dátumot sem lehetett kitűzni. Egyszerűen nem hajlandó beszélni róla."

Nem akarta igazán, csak úgy érezte ezt várod el tőle, ezért kért meg.

" Félreértés ne essék, nagyon szeretem a páromat, és ha egyáltalán nem akarna elvenni, akkor is vele szeretném leélni az életemet. És ezt számára is világossá tettem."

Mivel Tudja hogy akkor is vele maradsz ha ő nem kötelezi el magát melletted 100%-ig, akkor meg pláne nem fog elvenni...

Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, az én férjem kivette a részét a szervezésből elég rendesen.

Nem volt meg az anyakönyvi kivonatom, ezért ő leutazott másik városba hogy kikérje nekem. Amúgy nem sokkal az után hogy megjött a papír, megtaláltuk a régi változatot is:D

Nekem nem volt semmi ötletem hol legyen az ebéd esküvő után (nem akartunk lagzit), de a férjem kitalált egy helyet amit első pillanattól imádtam. Jó és olcsó volt a kaja és így mindenki azt rendelt amit akart, és csak 30 ezret fizettünk érte:D amúgy 17-en voltunk összesen. Szűk család és barátok. - Ő beszélte meg az étteremmel a dolgot, és azt is hogy előző nap elteszik nekünk a tortákat amiket a barátnőm csinált, és odavitettük.

A menyasszonyi csokromat is ő rendelte meg, ami kék rózsákból állt, mert az a kedvenc virágom és nagyon nagyon akartam hogy ilyen legyen:)

A tortákat, zenét én intéztem az ő egyetértésével. Illetve őt a zene nem nagyon érdekelte:D

Időpontot együtt kértünk természetesen. Illetve a karikagyűrűket és az ajándékokat a szülőknek is együtt intéztük.

Szóval eléggé kivette a részét szerencsére. N(28)

2014. ápr. 29. 21:18
 8/27 anonim ***** válasza:
68%
ez most komoly az esküvő csak egy nyűg jobb rajta túlenni
2014. ápr. 29. 21:18
 9/27 anonim ***** válasza:
33%
Hiába pontozol le kérdező, neked attól nem lesz jobb!!!!
2014. ápr. 29. 21:26
 10/27 anonim ***** válasza:
71%

Az én férjem mindenben kivette a részét. A meghívókat is ő készítette, mert az én kézügyességem szörnyű. Együtt választottunk ki mindent, úgy éreztük, így lesz ez a MI napunk, ő ragaszkodott a székszoknyához, az asztali futót ő választotta ki stb... Mondjuk az én férjem másban is cserebogár (ő lesz itthon például a fiúnkkal 7 hónapos korától).

Egyébként a vőlegényed valószínűleg tényleg csak elvárásból jegyzett el, ha így viselkedik. Mert az érthető, ha egy férfi nem akar a szalvéta színéről elmélkedni, de hogy még időpontot se akarjon fixálni..

2014. ápr. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!