Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhanézéshez miket kell tudni?
Gondolom előnyös előre tisztában lenni a szabásvonalakkal, anyagokkal, mi az a rátét, milyen díszítések vannak és mi a neve, stb. és nem a szalonban megismerkedni mindezzel. Viszont én erről alig tudok valamit, az árnyalatokkal sem tudok mit kezdeni, hogy hófehér, törtfehér, csontszínű, pezsgőszínű, melyik melyik, melyik kinek előnyös vagy az a lényeg melyik tetszik, egyéb jelentősége nincs. Milyen kiegészítők vannak, mi a nevük, azokról mit kell tudni?
Nem szeretnék beégni, hogy azt a majdnem fehér, selymes habcsókszerű ruhát szeretném felpróbálni egy olyan izével... Ez olyan ciki lenne.
Én még ezeket sem tudom! :/
És amúgyis megvan, hogy kb. mennyit próbálhatsz, mennyi időt szánnak rád, ha egy csomó nem tetszett, a végén már ha szar is rád akarnak beszélni valamit, és a végén végigjárhasz egy csomó üzletet, felpróbálhatsz egy csomó ruhát mire rájössz hogy mi tetszik és hogy mi áll jól.
Csak szalagavatóra kölcsönöztem olcsó fehér báliruhát (régi százszor kölcsönzött műanyag, olcsó esküvői ruha), háromból választhattam (max. 10-et próbálhatott egy menyasszony is ott), és kész. Nekik is könnyű, ha van elképzelésed, és nem tudnak úgy rábeszélni valamire ami nem az igazi, és nem nézhetnek hülyének.
Csak akkor viselik el a rinyát, meg a szalon végigpróbálását ha egy bizonyos összeg felett veszel/csináltatsz ruhát, különben 5-6 ruha után rádbeszélnek valamit vagy elküldenek. :(
Ezeket pont nem kell tudnod...
De pl azt igen, hogy pántosar, ujjasat, pantnelkülit akarsz-e
Nagy abronsosat, vagy a vonalút, vagy szűket..
Hogy hosszút, vagy rövidet
Tehát nagyjából a fixebb igenyeket..
Mást nem
Jobb hírű szalonban ilyen nincs..gagyiban meg tök mindegy melyik ruha, mind olcsó hatású lesz..
A jobb azsalonokban simán 10 ruhát próbálhatsz, aztán majd eldöntöd mit akarsz, nem kell akkor lefoglalnod.. Hiszen több szalonba is mehetsz..
A jó szalonban sak akkro mondanak véleményt, ha kérsz, amúgy meg sem szólalnak kb
3-as, ezekről sem tudok semmit.
Nem tudom mit akarok, mert azt sem tudom mit akarhatnék.
Azt sem tudom mi a különbség a selyem és a szatén közt.., :O
Én semmit nem tudtam semmiről, most se tudok, bementem , megláttam álmaim ruháját és felpróbáltam, jó volt, lefoglaltam.
Nem érdekel miből van, vagy milyen a szabás, tetszik , jól áll ennyi.
Ha nem összeillő emberek házasodnak oly mindegy mit tudsz ha meg igen akkor is, nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!