Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsúztatóra ajánlanátok programokat hogy miket csinálhatnánk?
az enyémen volt fűszerpróba illatról, kaptam egy poharat egy nagyot. Rá voltak ragasztva feliratok: a legtetején: met jó vele a kutyasétáltatás, alatta, szeretem a főztjét, legalján: mert szeretem. Tele volt citromos sörrel, és az mutatta, hogy miért akarok hozzá menni, hogy meddig ittam le a sört :) nyilván minél többet ittam, annál jobban szerettem :) és volt kb 7-8 ilyen felirat a poháron :D
aztán a barátnőim beálltak sorban, nekem bekötötték a szememem és beállították a pincért is, és bekötött szemmel végig kellett tapogatnom a feneküket és kitalálni, melyikük a pasi :D sikerült :D :D
kellett jókívánságokat gyűjtenem, kaptam kötvényt, diplomát, szalagot :) volt, hogy kaptam egy kis cetlit egy mondatban összefoglalva egy sztorit, és el kellett mondanom, hogy kivel volt és mi volt a teljse sztori :D
most hirtelen ennyi jutott eszembe. + amikor én a barátnőmét csináltam, akkor emaileztem a vőlegényével, feltettem pár kérdést, és ő megválaszolta, és azokat a barátnőmnek is helyesen kellett tudnia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!