Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen a ti álomruhátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a ti álomruhátok?

Figyelt kérdés
És milyen az alkatotok, amihez felvennétek? Milyen kiegészítőkkel képzelitek?

2014. ápr. 28. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

9., számomra meg ezek a rövidebb, 60-as évek ruhài az elcsépeltek, itt már mindenki ilyet választ a "különleges" cìmszó alatt, függetlenül attól, hogy jól áll-e neki vagy nem.

Èn örülök, hogy visszajöttek a hagyományos, kicsit régebbi korokat idéző ruhák, a díszmagyar pedig a miénk. :)) "Büszkén viselem fajtám ruháját", ahogy Dsida írja. :)

2014. ápr. 29. 08:07
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

A diszmagyar a magyar nemesseg hordta tiltakozasbol

Nemes vagy vagy tiltakozol?

Buszke magyarok aki nyomjak az amcsi szokasokat az eskuvokon es nezik az amcsi buta sorozatokat es filmeket

2014. ápr. 29. 08:23
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a díszmagyar nem passzol egy eskuvore egyaltalan. A "magyaros" esküvői ruhák számomra kifejezetten rondak. Ráadásul azt se ertem, hogy a nemzetiség ki hangsúlyozása hogy illik egy eskuvohoz..... A dekoráció nemzeti zászló meg kokárda lesz?
2014. ápr. 29. 08:26
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Én írtam, hogy rövidet szeretnék. Nem írtam, hogy miért. November végi esküvő lesz és elég sokat fogunk sétálni. Nem szeretnék sáros ruhát. Valamint versenytáncos vagyok és meghalnék egy nagy, uszályos ruhában, mert sokat szeretnénk táncolni és nem csak lötyögni. Egyébként nekem kifejezetten tetszenek a báli fazonok is, csak korlátoz a mozgásban és a fene tudja, hogy milyen idő lesz. Valamint sok esküvőn voltam már, díszmagyar menyasszonyt is láttam eleget, de rövid szoknyásat egyet sem. (Ha a két tanús nyári minit nem számolom.) Ennyit arról, hogy melyik az elcsépelt.
2014. ápr. 29. 09:58
 15/24 A kérdező kommentje:

Na de csajok! :)

Szerintem mind szép a maga módján, mindenkinek ment a zöld kéz (kivéve egymás kritizálására).

2014. ápr. 29. 10:10
 16/24 anonim válasza:
Vajon milyen lehet a díszmagyar és mondjuk Galia Lahav stílúsának kombinációja? :-)
2014. máj. 1. 10:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Ízléstelen...?
2014. máj. 1. 10:58
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Anyukam egy egyszeru tortfeher mell alatt megkotos nyari ruhaban ment ferjhez. Ciki nektek biztos, de en is abban szeretnek.
2014. máj. 1. 13:50
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Nos, utolso, nem ciki. Max nem mindenkinek tetszik. Nekem cikibb a lathatoan terhes menyasszony a habos ruhaban, meg a kolcsonbol finanszirozott ruha. Ha o abban erezte jol magat, az illett a stilusahoz, akkor neki az volt az alomruha. A sok lepontozo nem tudja ertelmezni a kerdest. Az alomruha nem azt jelenti, hogy a Sarink/Zsuszinak/szomszed Pistanak tetszik e, hanem azt, hogy a viselojenek tetszik e.
2014. máj. 1. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem ez a legszebb, Monique Lhuillier ruha:

[link]

170cm, 65kg

2014. máj. 2. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!