Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, mit szólnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akiről tudni, hogy nagyon szereti a vasutat, tényleg iszonyatosan, szabadidejében vonatokat fényképez, vasutasokkal beszélget, raklapnyi vasúthoz kapcsolódó tárgya van. A lényeg pedig most jön, az esküvőt egy vonaton szeretné, pontosabban lány lakhelyén lenne a polgári és a templomi, onnan a fiú lakhelyére ahol az nap folytatódna. Viszont a két helyszín között egy vonat vinne, - 50km -, ifjú házasok pedig a mozdonyon utaznának.

Szóval ki mit szólna egy ilyen esküvőhöz? Nem is a kivitelezés, mert az szinte biztos megoldható, hanem úgy hangulatilag. :)

Amiben biztos vagyok, hogy a mozdony egy Nohab típusú lenne, gondolom kicsit feldíszítve.

2014. ápr. 18. 01:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet ismerem is a párod...:)bár sok Nohabos ismerősöm van.....valyon kinek lesz esküvője???:)
2014. ápr. 18. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Fotóznám (esküvőfotós vagyok). Jól hangzik, csak figyeljetek rá, hogy ne menjen el rossz irányba az egész, mert könnyű átesni a ló túloldalára. :)

Sok boldogságot! :)

2014. ápr. 18. 15:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor nem rossz az ötlet. :) A vendégek reakciója miatt foglalkoztatott leginkább a kérdés, de akkor megnyugodtam. :)
2014. ápr. 18. 16:38
 14/18 A kérdező kommentje:

11. Székesfehérvári a párom. :) Így picit lehet tudok közelíteni, hogy ismered-e. :)

12. Igen fotós is kelleni fog, ha úgy van akár értesítünk is, július-augusztusra van tervezve.

2014. ápr. 18. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Ha idén és szombat, akkor sajnos nem tudom vállalni, tele vagyok, de szívesen segítek keresni valakit. Írj privátot ha szeretnéd! :)
2014. ápr. 18. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Húú, én nagyon élvezném :) de én is nagy vonatrajongó vagyok különben!
2014. ápr. 18. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Ami fontos lehet: mekkora a menyasszonyruhája? Ha sellő fazonú, vagy egyszerű, abroncs nélküli, akkor jó lehet. Egy nagyobb ruhával viszont, de már egy A-vonalú kisebbel is nehéz még a kocsiba is beszállni, nemhogy egy vonatra, és utána még "leülni" benne az 50 kilómétert, én inkább autóban tenném meg az utat, pedig maga az ötlet alapból tetszene, a ruha miatt viszont én nem örülnék neki.
2014. ápr. 18. 19:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Még nem tudjuk, hogy szombat vagy vasárnap. :) Hát a felszállást nem tudom még, de biztosan megoldjuk. :)
2014. ápr. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!