Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, mit szólnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akiről tudni, hogy nagyon szereti a vasutat, tényleg iszonyatosan, szabadidejében vonatokat fényképez, vasutasokkal beszélget, raklapnyi vasúthoz kapcsolódó tárgya van. A lényeg pedig most jön, az esküvőt egy vonaton szeretné, pontosabban lány lakhelyén lenne a polgári és a templomi, onnan a fiú lakhelyére ahol az nap folytatódna. Viszont a két helyszín között egy vonat vinne, - 50km -, ifjú házasok pedig a mozdonyon utaznának.

Szóval ki mit szólna egy ilyen esküvőhöz? Nem is a kivitelezés, mert az szinte biztos megoldható, hanem úgy hangulatilag. :)

Amiben biztos vagyok, hogy a mozdony egy Nohab típusú lenne, gondolom kicsit feldíszítve.

2014. ápr. 18. 01:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire szereti, miért ne? Bár én az 50 km rettentő soknak tartom.

Nem tudom van-e ilyen lehetőség, de én inkább egy régi díszvonaton tartanám a vacsorát, valami ilyesmin:

[link]

Jobb, mint 50 km-t vonatozni :) utána kell járni lehetne-e ilyet.

2014. ápr. 18. 01:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem én szólíttattam meg, mert a nemem ellenkező, valahol értem is a kérdést, megint valahol értelme nincs, mert ha az adott arának nem jön be ez, akkor a többinek hiába igen. Nála kellene puhatolóznod, jobban mondva a környezetétől, gondolom te lennél a vőlegény.
2014. ápr. 18. 06:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik, szerintem jópofa ötlet, csak arról is gondoskodjatok, hogy visszafelé is valamivel el kell szállítani az embereket, ha az autókat az első helyszínen hagyják. 50km nem sok, ha nem is áll meg közben, 30-35perc. És az is fontos, hogy a végállomástól milyen messze van a 2. helyszín, pl. ha esik, mennyire kellemes elsétálni odáig.

Nekem ami nem tetszene, hogy a pár a mozdonnyal megy, mert így el vannak szeparálva, de ha a vőlegényemnek ez tetszene, biztos belemennék.

Egy próbát megér :)

(az 1. ötlete nekem azért nem tetszik, mert nagyon szűkös a hely. Persze lehet büfékocsi, csak nem a vacsit adnám ott, hanem az úton pogácsát, frissítőket)

24N

2014. ápr. 18. 08:02
 4/18 piriiiiii ***** válasza:
100%
Ez tök jó! :)
2014. ápr. 18. 08:15
 5/18 A kérdező kommentje:
2-es, a menyasszony lennék. :) Most kezdünk szervezkelődni. :)
2014. ápr. 18. 08:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet. :)
2014. ápr. 18. 08:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ismerösék is igy csinálták, valami nosztalgia vonaton suhantak a lagzi helyszinére a násznéppel :D
2014. ápr. 18. 09:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó!! :) Figyeljetek hogy a násznépnek már esetleg a vonaton is szóljon zene,hogy alapozódjon a hangulat. Legalábbis nálunk úgy volt, hogy egy busszal vittük a násznépet és már azt a 20 perces utat hangosan végigénekelték, némi kis pálinka kíséretében.
2014. ápr. 18. 10:46
 9/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekünk (én a menyasszony leszek) buszunk lesz ugyanilyen megfontolásból. Szerintem tök király az ötlet. Nekünk lesz busszal fényképezés is.

2014. ápr. 18. 12:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, táncsak nem Lajosnak hívják a párod? :D
2014. ápr. 18. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!