Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már házasok, akiknek nem volt ülésrend az esküvő utáni ebédjükön / lagzijukon! Mik a tapasztalataitok?
Hát nálunk ülésrend ide vagy oda, mindenki oda ült, ahova akart (nagyon jó család, semmi probléma nem volt ebből az unokatesómék esküvőjén).
Én esküszöm, nem is emlékszem, volt-e ülésrend, szerintem nem volt. Vagy csak nem vettük figyelembe. :D Elkezdtünk beszélgetni már előtte, és leüléskor is folytattuk, ennyi.
Aztán meg mindenki mászkált, ült mindenhova, beszélt mindenkivel...
Nem tudom, miért kellene ennek törvényszerűen annyira merevnek lennie. Persze, ha sok az idegen, vagy nem jó a család... De ezt ítélje meg mindenki maga. Általános igazságokat nem lehet kinyilatkoztatni!
Kedves 8-as.
Te gondolom sok eskövün nem voltál még. Vagy max kicsiken.
Mit gondolsz mikor 100 ember össze jön és vannak asztalok. Egy asztal tele lesza baráti körrel, ahova beül egy unokatesó a feleségével, mert utálja a szüleit, és nincs kedve a nagyszülökhöz sem ülni. Habár senkit nem ismer a baráti körböl, de oda ül. Egy fiatal párnak nem jut hely csak két külömbözö asztalnál, a nagyszülöknél. Hiába kérik az unokatesót nem akar elmenni, rászolni meg senki nem akar. ìgy ez a pár egyik tagja leül a terem egyik felébe nagyszülökhöz, a másik meg a másikfelébe a nagyszülökhöz. Gondolom szuperül érezték magukat, és jót mulattak.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nekünk már mindenféle verzió megfordult a fejünkben... Az is, hogy csak annyit írunk ki, hogy "család", "barátok", na meg a mi helyünket. Az is, hogy csak a legközelebbi rokonokat ülésrendezzük be pontosan. Az is, hogy semmit nem írunk ki, a főhelyek meg látszanak. Aztán most ott tartunk, hogy muszáj ülésrendet készíteni, mert a vőlegényem azt mondja, ő tutira nem merne leülni sehova, ha nem lenne ülésrend. Egyébként kb. 100 fő lesz, ebéd, elején pezsgő, ültetve leves, majd svédasztal. Nagyon sok barát lesz, talán több is, mint rokon; ill. nekem sokszorosan több rokonom van a vőlegénynél. Tetézi még az elvált szülők és anyós-utálat nehézsége...
Sziasztok!Mi még csak esküvő előtt vagyunk, és mi sem leszünk sokan ( 60 fő ) De lesz ülésrend, és elmondom, hogy miért!
Nyáron voltunk hivatalosak egy esküvőre.Mikor bementünk, nem volt ülésrend, mondták hogy kb merre üljünk le. Le is ültünk, ittunk-ettünk stb. Én akkor elég beteges voltam ezért kimentünk a friss levegőre a párommal.
Mire visszaértünk, egy család beült a mi helyünkre , vagyis a párom helyét elfoglalták. 1 hely maradt nekünk,pedig előtte is ott voltunk, és mikor megkértük, hogy had üljünk a helyünkre vissza, azt mondták, hogy már csak 1-1 főre maradt hely, és a család együtt akar lenni. Én ezt megértem, de mi 1 helyen ültünk ketten, kértünk egy terítéket, és így tényleg kb egymás ölébe nyomorogva ettünk, persze így már a francnak se volt kedve az egészhez, a család meg szépen szétterülve nevetgéltek mellettünk. Nem akartam veszekedni más nagy napján, így meg lett oldva így, de akkor megfogadtam, hogy nekem ilyen dolog az esküvőmön nem lesz!
Az ülésrendet pont tegnap írtuk meg, szerintem nagyon jóra sikerült, sok embernél figyeltük,hogy ki kivel nincs jóba, volt akit meg is kérdeztünk, hogy van-e valami kérése, hol szeretne ülni, ki közelébe. Ezeket mind figyelembe véve sikerült megcsinálni az ülésrendet, és akinek esetleg mégsem jó így, az nyugodtan helyet cserélhet valakivel.
egyébként 5 hét múlva lesz az esküvőnk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!