Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már házasok, akiknek nem volt ülésrend az esküvő utáni ebédjükön / lagzijukon! Mik a tapasztalataitok?
Nem volt ülésrendünk.
Kilencvenen voltunk az esküvőnkön.
Igazából senki nem volt úgy, hogy ne mert volna leülni. Nálunk nagyjából úgy nézett ki, hogy egy része a vendégeknek egymáshoz közel ült az én részemről, a másik része, akik a férjem részéről voltak, ők is nagyjából egy helyre ültek, akik pedig később jöttek, azok meg ahol volt hely, szóval ültek vegyesen is mindkét család részéről. De olyan is volt, hogy eleve ismerték egymást egy néhány családtagunk mindkettőnk részéről, így ők ültek egymás mellé.
Szóval mindenki gond nélkül talált helyet és nem volt kavarodás, semmi.
Nálunk, felénk egyébként nem is szokás az ülésrend.
Kétszáz vendégünk volt, és nem volt semmi gond. Senkinek nem jutott eszébe, hogy távoli rokon lévén a főasztalhoz akarjon ülni.
Idióta rokonsággal akkor is baj van, ha van ülésrend, mert tuti belekötnek és nem tartják be.
Èn rengeteg eskövön voltam és rendeztem is(anyukám virágos).
A tapasztalat, hogy ahol nincsen ülésrend, ott sokszor elöfordul, hogy egy egy barát vagy rokonnak teljesen idegenekkel ülnie, vagy rosszabb nagymamikkal.
Ez szinte minden ülésrend nélküli eskövün elöfordult. Igazából ha több baráttal vagyunk egy esküvön akkor mi csajok rohanunk be a terembe azstalt foglalni, mert nem szeretnénk, hogy egy pár máshol üljön, és utánna meg már elég gáz elültetni a vendégeket. Aki a végére marad az csak itt, ott kimaradt helyet fog kapni. Szerintem tök gáz.
Ahol volt ülésrend ott lehet az elején nézegetik az emberek a kártyákat, de a végén mindenki oda ül ahova kellett és jól érezték magukat.
Nyáron díszítettem és vendég is voltam egy esküvön, férjem meg tanu volt. Az ülés listát a menyasszonnyal és völegénnyel együtt állítottuk össze. Mikor megjött a násznép én terelgettem az üléslista szerint az asztalokhoz, aki ácsorgott azt elkaptam, hogy hova mehet. Idösebbeket rögtön tereltem a megfelelö asztalhoz. Minden asztalnak volt egy táblácskája,és zenéje. Pl a mienk valami barátokkal kapcsolatos zene volt, így mikor megjöttek a férjem barátai akkor egyszeröen mondtam a dal nevét hogy azt az azstalt keressék.
Szerintem keress valakit aki szivesen terleget. Elötte nap nézzétek át az asztalokat, melyik hol van és a listával terelgesse a násznépet.
azért, mert nem az ülésrenden múlik, hogy jól érzik-e magukat az emberek.
Mennyire kell hülyének és neveletlennek lenni ahhoz, hogy ne legyél képes úgy leülni egy asztalhoz normálisan, hogy nincs odaírva a neved?
Aki nem tud a következő üres székre ülni, amikor nincs ültetés, az akkor is kekec lesz, amikor megmondod, hova üljön. Mert ő a Manci mellé nem, de a Klotildot meg olyan régen látta...
Ráadásul értelmes meberek nem biztos, hogy minden apró összetűzésüket szanaszét kiabálják a rokonságban, baráti körben, és akaratlanul is belefuthatsz, hogy olyanokat akarsz egymás mellé ültetni, akik között valami probléma van, csak - nagyon okosan - nem kötötték mindenki orrára. +
vagy ismeri az ember annyira a rokonságát, hogy tudja, kit ki mellé lehet ültetni...
nem muszáj ahhoz pofátlannak lenni, elég, hogy xy zm mellé akarna ülni, de akkor a másik irányból kimarad 3 szék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!