Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok nem volt sértődés a családban amiatt, hogy két tanús esküvőtök volt csak?
Csak két tanús esküvőt szeretnénk, mindenféle felhajtás nélkül.
De aggódunk amiatt, hogy a család ki fog borulni, amiért nem lehetnek ott az eseményen.
Ti hogy oldottátok ezt meg? Bejelentettétek előre, hogy összeházasodtok, de senkit sem hívtok meg, vagy csak az esküvő után szóltatok a házasságkötésről? A család hogy reagált?
Általában akkor szoktak szűk körben esküdni ha VALAMI nem stimmel...
Ezt a választ csúnyán lefogják pontozni pedig így van.
Minden stimmel, csak egyszerűen rühellem a felhajtást én is, és a vőlegényem is.
És azért nem akarunk meghívni pár családtagot sem, mert akkor menne a hiszti, hogy ha x ott lehetett, akkor y miért nem.
Ráadásul hülyeségnek tartjuk, hogy másfél-két milliót ráköltsünk egy hatalmas banzájra, ahol sem én, sem a párom nem éreznénk jól magunkat.
Bár nem hiszem, hogy magyarázattal tartoznék neked vagy bárkinek, mi így döntöttünk és kész.
Ez hülyeség, elso. En mindig arrol álmodtam, hogy csak en, a parom meg a kotelezo ket tanu legyen csak ott. Nekem ez annyira intim, nem akartam megosztani másokkal.
Ezzel szemben ott lesz a család, mert a parom nem szeretne kizárni őket belole.
:DDD
Így legyen a lottón ötösöm! Ez a sok...szóval lepontoztak nullára:-))) Idióták. Pedig úgy igaz ahogy írtam. Az ember már csak olyan hogy ha valami természetellenes akkor megindul a susmus a háttérben. Hiába pontoztatok le idióták!:-)))
kérdezö, mi pont ugy gondoltuk, ahogy ti.
csinálhattunk volna nagy dinom-dánomot, de végül ugy döntöttünk, hogy csak mi leszünk és a két anyuka (mivel az én édesapám is elhunyt és a páromé is) megmondtuk a családnak, hogy nem lesz nagy felhajtás, csak a két anyuka lesz ott, még testvérek sem lesznek jelen. beleegyeztek, elfogadták.
(viszont a nagynénéméknek nem jelentettem be, hogy összeházasodunk, csak utolag mondtuk el nekik, na ök megsértödtek, hogy miért kellett titokban tartani...sürü elnézést kértem, elmagyaráztuk nekik, hogy titokrol szo sincs..) egyébként engem nem érdekelt ki mit gondolt.
elnézést is csak az édesanyámra valo tekintettel kértem, és a lehetö legnagyobb tisztelettel tettem ezt meg. (azota nem is beszélünk, bár elötte sem beszéltünk, éppen ezért nem is szoltunk nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!