Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nálatok nem volt sértődés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok nem volt sértődés a családban amiatt, hogy két tanús esküvőtök volt csak?

Figyelt kérdés

Csak két tanús esküvőt szeretnénk, mindenféle felhajtás nélkül.

De aggódunk amiatt, hogy a család ki fog borulni, amiért nem lehetnek ott az eseményen.

Ti hogy oldottátok ezt meg? Bejelentettétek előre, hogy összeházasodtok, de senkit sem hívtok meg, vagy csak az esküvő után szóltatok a házasságkötésről? A család hogy reagált?

2014. ápr. 1. 10:50
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
32%

Általában akkor szoktak szűk körben esküdni ha VALAMI nem stimmel...

Ezt a választ csúnyán lefogják pontozni pedig így van.

2014. ápr. 1. 10:53
 2/30 A kérdező kommentje:

Minden stimmel, csak egyszerűen rühellem a felhajtást én is, és a vőlegényem is.

És azért nem akarunk meghívni pár családtagot sem, mert akkor menne a hiszti, hogy ha x ott lehetett, akkor y miért nem.

Ráadásul hülyeségnek tartjuk, hogy másfél-két milliót ráköltsünk egy hatalmas banzájra, ahol sem én, sem a párom nem éreznénk jól magunkat.

Bár nem hiszem, hogy magyarázattal tartoznék neked vagy bárkinek, mi így döntöttünk és kész.

2014. ápr. 1. 10:55
 3/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem úgy van,mert anyagi okok miatt is lehetséges.A harmadik ok az,hogy direkt úgy akarják,mint pl. én.
2014. ápr. 1. 10:56
 4/30 lac1434 ***** válasza:
31%
Minek kérdezed meg akkor, hogyha nem birod a kritikát?
2014. ápr. 1. 10:57
 5/30 A kérdező kommentje:
Már bocsáss meg, kedves 4-es, de nem azt kérdeztem, hogy szerintetek jó ötlet-e, hanem azt, hogy másoknál, akiknek szintén két tanús esküvőjük volt, hogy zajlott a bejelentés a családnál. Tanulj meg szöveget értelmezni. :)
2014. ápr. 1. 10:59
 6/30 anonim ***** válasza:
96%

Ez hülyeség, elso. En mindig arrol álmodtam, hogy csak en, a parom meg a kotelezo ket tanu legyen csak ott. Nekem ez annyira intim, nem akartam megosztani másokkal.

Ezzel szemben ott lesz a család, mert a parom nem szeretne kizárni őket belole.

2014. ápr. 1. 11:00
 7/30 anonim válasza:
0%

:DDD

Így legyen a lottón ötösöm! Ez a sok...szóval lepontoztak nullára:-))) Idióták. Pedig úgy igaz ahogy írtam. Az ember már csak olyan hogy ha valami természetellenes akkor megindul a susmus a háttérben. Hiába pontoztatok le idióták!:-)))

2014. ápr. 1. 11:03
 8/30 A kérdező kommentje:
Hát, ha neked az a természetes, hogy meghívsz sose látott, ismeretlen rokonokat az esküvődre, csak azért, hogy képmutatóan demonstráld, hogy "jaj, mennyire boldogok vagyunk", akkor egészségedre. Szerintem meg pont ez a természetellenes, visszataszító és undorító.
2014. ápr. 1. 11:05
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

kérdezö, mi pont ugy gondoltuk, ahogy ti.

csinálhattunk volna nagy dinom-dánomot, de végül ugy döntöttünk, hogy csak mi leszünk és a két anyuka (mivel az én édesapám is elhunyt és a páromé is) megmondtuk a családnak, hogy nem lesz nagy felhajtás, csak a két anyuka lesz ott, még testvérek sem lesznek jelen. beleegyeztek, elfogadták.

(viszont a nagynénéméknek nem jelentettem be, hogy összeházasodunk, csak utolag mondtuk el nekik, na ök megsértödtek, hogy miért kellett titokban tartani...sürü elnézést kértem, elmagyaráztuk nekik, hogy titokrol szo sincs..) egyébként engem nem érdekelt ki mit gondolt.

elnézést is csak az édesanyámra valo tekintettel kértem, és a lehetö legnagyobb tisztelettel tettem ezt meg. (azota nem is beszélünk, bár elötte sem beszéltünk, éppen ezért nem is szoltunk nekik)

2014. ápr. 1. 11:07
 10/30 anonim válasza:
93%
A férjemmel 1 eve vagyunk házasok. Mi is négyen voltunk. A szülőkkel megbeszéltük normálisan, hogy mi ezt így gondoltuk. Nem vagyunk már 18 évesek, férjemmel már túl a 30-on, első házasság és nem akartunk felhajtást. Vegül is rólunk szól. Ha meg csak a szűk család. Akkor Hol van ott a határ? Mi elkezdtünk számolni, már 30 fő, mindig sértődés a vege, valaki részéről. Sok boldogsagot!
2014. ápr. 1. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!