Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanús esküvőn milyen költségek vannak? Külső helyszínen szeretnénk megoldani. Fotós? Ruha? Gyűrű? És mi van akkor, ha többen vagyunk? ( nem sok, csak néhány ember)? Valaki mesélne erről valamit?
Sosem foglalkoztatott az esküvő gondolata, most viszont...
Ráadásul szülőket sem tervezek hívni, csak 2 tanút, mégis külső helyszínen, szép ruha, stb.. Tisztára megkergültem :D
Segítenétek, hogy mit kell fizetni, mi az ami fontos? Bármi jó, olcsó ötletnek nagyon örülnék! :)
11es vagyok újra...
egyébként ha újra csinálnám, nem így lenne...mármint az jó, hogy nem szokásos módon, de kár volt kihagyni a ruhát, meg a bulit...
Nekünk a gyűrű 150ezer volt
a fotós 30ezer
a ruhám 60ezer + a kiegészítők az olyan 15-20ezer
illetve apróságok pezsgő,gyűrűpárna,csokor + a vőlegénynek és a 2 tanúnak is volt viráguk.Az én tanúmnak karkötőt csináltattunk. (Szülőket azért szerintem nem illik kihagyni)
Ha úgy döntesz hívod Őket is az anyukáknak szoktak virágot adni.(Nálunk ez királyliliom csokor volt)a 2 csokor volt 10ezer.
meg az anyakönyvvezetőnél is kellett fizetni-ez volt nálunk 12.500,-
Cipőd ha nincs akkor az is plusz pénz.
Fodrász,sminkes,körmös,ékszer - igénytől függ.
Van aki magának csinálja! :)
Zenész esetleg?!
Na és itt jön a vőlegény,ha neki nincs öltönye akkor az Ő ruhája + cipő is költség.Az én férjemnek volt de másikat akart Hugo Boss öltönyt választott + ugyanilyen cipőt,zoknit,inget,övet stb...ez volt durván 200.000,-
2013ba volt az esküvőnk szóval az árak sem olyan "régiek"
Ha valami érdekel még irj privátban! :)
Köszi a válaszokat :) Egyenlőre jegeljük a témát :(
Remélem, nem örökre...
Sajnálom! De fel a fejjel!! :)
Ami késik nem múlik!
Remélem, nem múlik :D
Azt mondta, jövőre nem nyaralunk, akkor megoldjuk :)
Hát, nem is tudom, melyik jobb ...nyaralás, vagy házasság? :D
Köszönöm a válaszokat! :)
Nyaralással egybekötött házasság :DD
Amúgy mi az esküvőt választottuk...idén akartunk nyaralni,de közbe jött a gólya :)
Már 4 hónapos vagyok és nem nagyon merünk pocakosan utazni sehova.(Kanári-Maldív-Seychelle-Karib ilyen melegebb helyre gondoltunk.De az orvosom se ajánlotta :()
Majd talán jövőre :)
Mi csak a Balatonig jutunk, az is nagyon jó :) Terhesen épp Lellén voltunk, a kislányunk pedig már 8 hónaposan Alsóörsön nyaralt :)
Összehozni azért nem lehet, mert vízparton csak szezon végén lehet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!