Néhány ember miért nem érzi hogy mennyire büdös?
Azért ez a kategória mert sajnos a családomban is előfordul és hiába szólok hogy büdös,nem érzi!!!!pedig mindenki panaszkodik már hogy mennyire durva!2 havonta(!)mosakodik!!!
Létezik hogy tényleg nem érzi??
kedves első!2 havonta!!!!!
Nem tudom hogy bírja hogy ennyi ideig nem fürdik de még csak nem is mosakszik,és szerinte ez teljesen normális,fél hogy elkopik a bőre a sok víztől,szerinte egészséges nem fürdeni!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááá
Két havonta? A kutyámat gyakrabban fürdetem :)
Mondjuk ha zsíros bőrű is az illető, akkor még nagyobb játszótér a szagot keltő baktériumok számára. Élmény lehet egy légtérben lenni vele :(
Hány éves, milyen nemű az illető? Van partnere? Egyáltalán szexuális élete...?
Nem tudom, mások ezzel hogy vannak, de testmozgás, takarítás, egész napos rohangálás után én érzem magamon, hogy már nem olyan komfortos.... Azonnal fürdés vagy zuhany.
Odalenn milyen maradványok és szagok lehetnek.... És a koszos testére felveszi a tiszta ruhát vagy azt sem hajlandó cserélni?
az apám,elmúlt már 50 éves és nincs párja sem felesége.
szomorú.
Próbálok rá hatni de sajnos csak a magáét hajtja hogy a sok fürdés káros a bőrre.
És sajnos nagyon nehéz megmaradni mellette de nem mernek neki szólni a családtagok csak én!
Van, akit egyszerűen nem érdekel. Apukám nemrég meg volt fázva, beült egy kád forróvízbe, majd bebújt a takaró alá, hogy izzadjon. A szobában is alig lehetett megmaradni az izzadságszagtól, majd mikor úgy döntött, elég volt, kibújt az ágyból, a pizsamáját a radiátorra tette, hogy majd ott megszárad, addig az ágynemű is szárad, aztán visszabújik és alszik. Szabályosan veszekedni kellett vele, hogy márpedig azt a büdöset azonnal kidobjuk a szennyesbe. Másnap ugyanezt megcsinálta, azt mondta, ne vicceljek, hogy mindennap ágyneműt cserélünk..
Őt nem érdekli. Mondjuk találkoztam pár munkatársával (elég durva fizikai meló), hát elhiszem, hogy mellettük tök komfortosan érzi magát így is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!