Miért fura néhány ember számára, hogy nekem édesanyám nem szól bele az életembe?
17 éves vagyok, van egy kapcsolatom. Ma beszélgettem pár barátnőmmel.Kíváncsiak voltak rá, milyen a párkapcsolatom, hogy vagyunk, ilyesmik... És rákérdezett egyikőjük, hogy anyukám mit szól ehhez a sráchoz. Mondtam nekik, hogy örül neki, mert rendes srác. Erre kérdezik, hogy ennyi? hogy örül neki? és kész?
hát meglepődtem
Nekem anyukám nem szól bele az életembe. Ha tanácsra van szükségem úgy is kikérem a véleményét, de soha nem volt még olyan, hogy azt mondta volna, hogy ne járj ezzel, ne járj azzal. Soha, egyik testvéremnek sem szólt bele a kapcsolataiba.
Törődik velünk. Jó a kapcsolatom vele.
17L
én anyám is ilyen szerencsénk van ;D sokaknak beleszólnak de csak felesleges idegeskedést érnek el vele
f19
Mert olyan sok a furi szülő, hogy már az vált természetessé. A te anyud egészséges. Bár biztos, hogy félt téged, nem teszi nevetségessé magát a szivatásoddal. Sok anya azt hiszi, sosem nő fel a lánya és terrorizálhatja kedve szerint. Aztán amikor felnő a gyerek és elmenekül otthonról, nekik áll feljebb.
Na ilyesmiben élnek akik csodálkoznak.
Anyukádnak nyomj 1 puszit! (-:
22/L
Én anyum is ilyen,és ennek örülök nagyon :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!