Azért ez a kategória mert sajnos a családomban is előfordul és hiába szólok hogy büdös,nem érzi!!!!pedig mindenki panaszkodik már hogy mennyire durva!2 havonta(!)mosakodik!!!
Valóban káros a bőrre a sok fürdés, csak apukád erősen elferdítve tálalja ezt. Száraz bőr esetén télen azt szoktál javasolni,ha csak "normál szagosodás" van, akkor a hajlatokat naponta, de a törzset, lábszárat, karokat inkább kétnaponta szappanozza az ember. Zsíros bőrnél ez nem igaz.
A napi 3 vagy több fürdés tényleg káros, mert lekoptatja a savköpenyt a bőrről, ami kell. Tehát valóban ne fürödjön naponta háromszor, de van némi különbség eközött és a kéthavonta fürdés közt...
Nem zavarja az se, ha nem akarsz neki puszit adni vagy megölelni?
2010. dec. 23. 10:14
12/19 anonim válasza:
A munkatársam ilyen, elviselhetetlen. Az egész munkahelyet belakja a bűze, és még tenni sem lehet ellene semmit, mert a főnök puhap.öcs és elnézi. Mindenki szenved tőle. A barom a WC-t se húzza le, undorító. Valami higiéniai ellenőr kellene oda.
2010. dec. 23. 10:15
13/19 anonim válasza:
10:14 - betegen tényleg büdös az ember :) Szerintem az elnézhető kategória, mert a láztól senki se lesz rózsailletú, még ha ugyanannyit tisztálkodik is. Mondjuk, ha valaki rosszul van, nem szívesen áll be a zuhany alá, sőt, az ágyból se kel ki. Ha egyedül voltam beteg (tehát nem volt itthon senki), néha én is inkább két napig feküdtem a saját szagomban, de hidegrázással még az orromat se volt kedvem kidugni a takaró alól. Saját magamat elszagolgattam (úgyis nagyrészt aludtam), más nem érezte. Amikor jobban lettem, akkor zuhany, ágynemű csere, ruha csere, takarítás.
2010. dec. 23. 10:17
14/19 anonim válasza:
Megszokja a saját szagát, hiszen folyton ugyanazt a szagot érzi, ez számára nem büdös. Nagyon rossz lehet mellette:(
2010. dec. 23. 10:34
15/19 anonim válasza:
Nemtudom ez elhinni, mint a középkorban. :)
Nekem 2szer volt gipszelve a kezem de mire az egy hónap letelt már kéjes álmaim voltak arról hogy fogom sikálni a fürdésnél.
2010. dec. 23. 11:47
16/19 A kérdező kommentje:
de sajnos hidd el.és a 2 hónap is úgy jön ki hogy szólok neki hogy már aztán nagyon durva...:-(
2010. dec. 23. 12:21
17/19 anonim válasza:
Szerintem van valami oka, hogy utáljon fürdeni. Szerintem egy szakember könnyedén felderítené.
2010. dec. 23. 12:40
18/19 anonim válasza:
Azért, mert a szaglóreceptorok adaptálódnak. Magyarul megszokják azt a szagot, amit folyamatos intenzitással éreznek és csak egy magasabb ingerküszöbnél éreznek megint.
Amúgy meg, ha tudom, hogy nem fürdök akkor azt is sejtem, hogy lehet büdös vagyok :D
2010. dec. 23. 13:48
19/19 anonim válasza:
Én például érzem a saját testszagom,miután leizzadok vagy valami!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!