Normális az, hogy a rokonságból néhány ember ezt csinálja?
Szóval van egy lány,akit jobban bírnak,mint engem,pedig ő messziről rokon csak(igaz vér szerint),én meg ugye nem vér szerint vagyok senkinek sem,mert örökbefogadtak.
Nem is ez a lényeg.Az a lényeg,hogy unokatesóm(kisebbik) feleségének egyszer mondtam,hogy mennyire rühellem azt a leányt,mert egyszerűen annyira elk.rvásodott fél év alatt(cigizik 13 évesen,pasizik..stb.),meg leszólta a barátnőmet,meg hogy benyal csak neki(unokatesóm feleségének ez a leány).
És ugye múltkor hívott magukhoz.De mondom most én minek kellek,én azt sem tudom,hogy mikor vannak otthon,az a leány meg szinte mindig ott van,én így nem akarok átmenni!
Erre ma látom az iwiwen,hogy a leányt meg a gyerekét felteszi iwiwre.Jelzem:rólam és a kisfiáról is készült már közös kép,és azt nem tette fel!
Eddig elvitt aerobikra,de mostmár azt sem merem neki mondani,meghát középiskolás leszek,nem lesz időm nekem heti kétszer ide-oda futkozni vele.Meg így én már nem is akarok!Mindig azt a leányt hozza előttem fel példának(sokszor csak a nevét mondja,hogy ő ezt meg azt csinálta,fú de jó).
De én mit csináljak,ha amúgy se értem rá?Eljött aztán elhajtott az autóval,utána meg visszahívott,hogy otthon vagytok?
Nem volt bezárva semmi,ésszerű lett volna benyitni,és akkor megbizonyosodhatott volna róla,hogy itthon vagyok.Elmentem volna szívesen,de rá sem értem,fájt is a hasam,minden bajom volt..és az a leány is tuti ott volt!
Meg egy másik ismerős is csinálta már ezt velem,de az nem érdekel annyira,mert az a másik leány még tök normális:D
És erre én méregből letöröltem a kisfiú adatlapját iwiwről,amit ÉN csináltam,nem AZ A LEÁNY!!
És most ebbe nem ez a legfájdalmasabb,hanem az,hogy NEM HISZI EL,hogy szeretem a kisfiút!(aki egy éves,és nagyon cuki)de most rajta fog csattani az ostor sajnos,én a másik unokatesómékkal többet fogok ezentúl találkozni,és őket meg majd muszáj lesz hanyagolnom,mert én ezt az idióta leányt nem bírom elviselni.:S egyéb tettei is idáig vezettek,hogy utálom.SZÍVEMBŐL.
Ha valaki elolvasta,annak nagyon köszönöm.
És rossz és jó véleményt is szívesen fogadok,tehát örülnék,ha észhez térítenétek..mostanában ennyire túlreagálom a dolgokat.
Igaz,hogy megjön egypár napon belül és ezért vagyok olyan,amilyen..:S
Oh, ilyenen mi a fenén kell kiakadni?
Hahó ez a család, megváltoztatni nem tudod barátokat lehet megválogatni a rokonokat nem.
Nem vagyok rá büszke, de egyik unokatesómmal úgy összevesztem 6 éve, hogy azóta azt sem tudom mi van vele...
Hát ez van...
Ez a nő egy idióta.-_-"
Megmondták már elég sokan.Nem hittem nekik,védtem mindenkivel szemben(mert sok volt olyan helyzet,mikor hátbatámadták,kibeszélték,lehülyézték),de mostmeg elég szépen elbánt velem.Vagyis..lehet,hogy nem direkt csinálta.De azért legalább ne lett volna olyan hülye,ne töltötte volna fel azt a képet.
Ismétlem nem éri meg ilyenen kiakadni, lecke megvolt és kész
Tudni kell mihez tartani magad, hagyjad a fenébe
Jézusom, te 1 kép miatt hisztizel??
Nemsoká kezdődik a suli, nem lesz időd ilyen hülyeségeken hisztizni..
Nőlj már fel!!
15/L
Hja,még mindig nem érthető?
Egyrészt elmondtam neki világosan a múltkor,hogy mi a helyzet,és erre megmég van pofája rákontrázni!Elfelejtette,vagy mi az Isten baja van?
Egészségére..úgy van,ez kell neki!13 éves a csaj,az meg 29 éves nő!-_-" kell az neki,biztos.>.<
Hova nőljek fel?14 éves vagyok,könyörgöm!Örülök,hogy még nincsenek nagyobb problémáim!
Kezdődjön a suli,már örülök is neki!
Nem problémázok ezen annyit,igazatok lehet.Hülye a nő,én meg még hülyébb,hogy bíztam benne és védtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!