Normális az, hogy a rokonságból néhány ember ezt csinálja?
Szóval van egy lány,akit jobban bírnak,mint engem,pedig ő messziről rokon csak(igaz vér szerint),én meg ugye nem vér szerint vagyok senkinek sem,mert örökbefogadtak.
Nem is ez a lényeg.Az a lényeg,hogy unokatesóm(kisebbik) feleségének egyszer mondtam,hogy mennyire rühellem azt a leányt,mert egyszerűen annyira elk.rvásodott fél év alatt(cigizik 13 évesen,pasizik..stb.),meg leszólta a barátnőmet,meg hogy benyal csak neki(unokatesóm feleségének ez a leány).
És ugye múltkor hívott magukhoz.De mondom most én minek kellek,én azt sem tudom,hogy mikor vannak otthon,az a leány meg szinte mindig ott van,én így nem akarok átmenni!
Erre ma látom az iwiwen,hogy a leányt meg a gyerekét felteszi iwiwre.Jelzem:rólam és a kisfiáról is készült már közös kép,és azt nem tette fel!
Eddig elvitt aerobikra,de mostmár azt sem merem neki mondani,meghát középiskolás leszek,nem lesz időm nekem heti kétszer ide-oda futkozni vele.Meg így én már nem is akarok!Mindig azt a leányt hozza előttem fel példának(sokszor csak a nevét mondja,hogy ő ezt meg azt csinálta,fú de jó).
De én mit csináljak,ha amúgy se értem rá?Eljött aztán elhajtott az autóval,utána meg visszahívott,hogy otthon vagytok?
Nem volt bezárva semmi,ésszerű lett volna benyitni,és akkor megbizonyosodhatott volna róla,hogy itthon vagyok.Elmentem volna szívesen,de rá sem értem,fájt is a hasam,minden bajom volt..és az a leány is tuti ott volt!
Meg egy másik ismerős is csinálta már ezt velem,de az nem érdekel annyira,mert az a másik leány még tök normális:D
És erre én méregből letöröltem a kisfiú adatlapját iwiwről,amit ÉN csináltam,nem AZ A LEÁNY!!
És most ebbe nem ez a legfájdalmasabb,hanem az,hogy NEM HISZI EL,hogy szeretem a kisfiút!(aki egy éves,és nagyon cuki)de most rajta fog csattani az ostor sajnos,én a másik unokatesómékkal többet fogok ezentúl találkozni,és őket meg majd muszáj lesz hanyagolnom,mert én ezt az idióta leányt nem bírom elviselni.:S egyéb tettei is idáig vezettek,hogy utálom.SZÍVEMBŐL.
Olyanokat mondogatott róla a drága anyósa nekem,hogy ez a nő ilyen hülye,meg olyan hülye.Az anyós ugye a keresztanyám,aki ugyan párszor keresztbe tett nekünk,de még mindig nem fáj az nekem annyira,mint ez,hogy meghallgatta ugyan,amit mondok,de nem vette észre,hogy mi a helyzet..tudom h. így nehéz megérteni,de röviden és tömören megfogalmazva ez van.
MOST FEJEZTEM BE.
Ne már. Most te komolyan azért utáltad meg a nőt, mert felrakott a saját iwiw-jére egy képet a gyerekéről meg a rokon lányról? :o
Figyelj, kérdező. A nő jóba akar lenni a férje családjával. Nemcsak veled, hanem a többi családtaggal is, akik közé beletartozik ez a 13 éves lány is.
Ha neked rosszul esik, hogy nem rakott fel közös képet rólad és a gyerekéről, akkor nem utálkozni meg idegeskedni kell, hanem normális módon megmondani neki. Mert nem gondolatolvasó, nem fogja kitalálni, hogy mi bajod van.
Mondd neki ezt: "Figyelj X. Engem nagyon bánt, hogy a fiaddal és Y-nal raktál fel közös képet az iwiwre, velem viszont nem. Szeretném, ha rólam is raknál fel közös képet a kisfiúval, mert nagyon szeretem őt, és ez fontos nekem."
Örülni fog neki, hidd el. Ez így korrekt, tisztességes. Nem úgy, hogy a háta mögött szidod és utálod szegényt, úgy hogy azt se tudja, mi bajod van vele. Elég sz.r ügy ám beházasodni egy vadidegen családba, és ott mindenkivel (sokszor az egymást utáló és kibeszélő rokonokkal) jóban lenni, egyszer majd te is megtudod.
Pitiáner dolog.Hülyeség volt.Ennyiért nem fogok neki szólni.Engem senki sem úgy szeret,ahogy kéne,nem csak ő.>.<
De lehet h velem van a baj,csak mindig másba keresem..de barátaim azok vannak,érdekes..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!