Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vajon az áfát is kifizetteti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az áfát is kifizetteti velünk?

Figyelt kérdés

A szállodában, ahol lesz a lagzi, már megbeszéltük a részleteket nagyjából a vezetővel, de most tűnt fel a papíron, hogy minden után (pl. ital/fő) ott van az áfa.

Viszont amikor beszélgettünk, akkor nem említette, hogy azt is ki kellene fizetnünk, ill. mások se, akik ott tartották a lagzit, nem kellett fizetniük. Mire számíthatunk?

2014. febr. 17. 14:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
15%

Tudom, hogy most agyon fogtok pontozni, de könyörgöm, nem embert ölnek, akik kiskaput keresnek, hogy meg tudjanak élni. Baromi egyszerű vagy állam bácsi él meg vagy ő.

Talán nem kellene ellehetetleníteni a vállalkozókat és nem ez történne, de itt minden csak a kizsigerelésről szól.

Nem politizálni szeretnék, pártatlan vagyok és az erre érkező válaszokra se fogok reagálni, mert nem vitát szerettem volna generálni, csak szerintem azért vagyunk ilyen sz@r helyzetben, mert az emberek képtelenek belátni, hogy Magyarországon elnyomják őket!!!

2014. febr. 17. 16:11
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Mindekni addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Ha az áfával terhelt összeg már nem tetszik neki, csípjen le itt ott a nettóból is. Senki nincs rákényszerítve, hogy milliós esküvőt tartson. És valószínűleg ha csak az áfa lenne fél millió a kérdezőnél, akkor nem szorulnak rá, hogy kiskaput keressenek a megélhetésért. Ha kenyérre sem telne, esküvőre sem.
2014. febr. 17. 16:25
 23/41 anonim ***** válasza:
23%
22. Ez igaz, de én nem a Kérdezőről beszéltem, hanem a vállalkozókról!
2014. febr. 17. 16:26
 24/41 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj, de mi lesz a menű, ha 150 főre 500,000 Ft ÁFA???
2014. febr. 17. 16:46
 25/41 anonim ***** válasza:
69%

22. Ez igaz, de én nem a Kérdezőről beszéltem, hanem a vállalkozókról!

Egy vállalkozót sem kötelez senki arra, hogy vállalkozzon. Lehet mással foglalkozni, dolgozni, pénzt keresni. Ha nem tud valaki sikeres vállalkozást vezetni, ahol nem kell a kiskapukat keresni, csak tisztességesen leadózni, az ne vállalkozzon. Nyilván nem véletlenül nincs minden embernek vállalkozása, hisz érteni is kell hozzá.

2014. febr. 17. 16:47
 26/41 A kérdező kommentje:

A vendégváró, a vacsora, az italok és a szállás, ezeknél ha mindnél ráteszem az áfát, az kb. 500.000.

És szó sincs rongyrázásról.

A család mindkét részről nagy, valamint visszahívjuk azokat, akiknek mostanában voltunk az esküvőjén... Illetve sok a barát. Kicsit sincs rongyrázás a dologban, másodunokatesóimat már nem is hívom, pedig velük is jóban vagyunk.

2014. febr. 17. 16:54
 27/41 anonim ***** válasza:
75%

"150 főnél nem mindegy, hogy 500.000-rel több vagy kevesebb"

Fogalmazz kicsit pontosabban! 150 főre Áfával együtt 500,000 lenne? Itt most azon megy a vita, hogy lesz-e Áfa vagy sem. Te meg ideírtad, hogy 500,000-rel több vagy kevesebb. Egyértelműen úgy jött ki, hogy 500,000 lenne az Áfa.

2014. febr. 17. 17:07
 28/41 anonim ***** válasza:
78%
Hiába nincs rongyrázás, ha ennyibe kerül az esküvőtök, és ti nem tudjátok finanszírozni, mert csak "feketén" futná rá, elcsalva egy csomó pénzt. Akkor tartsátok két tanúval meg esetleg + a 4 szülő. A 2 tanús ingyen van, ha utána étterembe mentek és szülők is vannak, akkor kb. 4-5 ezer/fő. Áfával.
2014. febr. 17. 17:16
 29/41 anonim ***** válasza:

Nevetséges. Biztos nagy poén lehet a sok vadidegen emberrel.

Én megtartanám egy szűk 20 fős családi körben aztán viszontlátás.

2014. febr. 17. 19:06
 30/41 anonim ***** válasza:
68%
Annyira nevetsegesek vagytok! Nem ertitek, hogy mi a tenyleges problemaja a kerdezonek? Megegyeztek egy osszegben es most azt latja, hogy a megegyezett osszeg plusz afa. Ez igy tenyleg korrekt valaki szerint is? Nyugodtan le lehet pontozni ezt a valaszom is, de legalabb en ertem mirol van szo.
2014. febr. 17. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!