Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az áfát is kifizetteti velünk?
A szállodában, ahol lesz a lagzi, már megbeszéltük a részleteket nagyjából a vezetővel, de most tűnt fel a papíron, hogy minden után (pl. ital/fő) ott van az áfa.
Viszont amikor beszélgettünk, akkor nem említette, hogy azt is ki kellene fizetnünk, ill. mások se, akik ott tartották a lagzit, nem kellett fizetniük. Mire számíthatunk?
Tudom, hogy most agyon fogtok pontozni, de könyörgöm, nem embert ölnek, akik kiskaput keresnek, hogy meg tudjanak élni. Baromi egyszerű vagy állam bácsi él meg vagy ő.
Talán nem kellene ellehetetleníteni a vállalkozókat és nem ez történne, de itt minden csak a kizsigerelésről szól.
Nem politizálni szeretnék, pártatlan vagyok és az erre érkező válaszokra se fogok reagálni, mert nem vitát szerettem volna generálni, csak szerintem azért vagyunk ilyen sz@r helyzetben, mert az emberek képtelenek belátni, hogy Magyarországon elnyomják őket!!!
22. Ez igaz, de én nem a Kérdezőről beszéltem, hanem a vállalkozókról!
Egy vállalkozót sem kötelez senki arra, hogy vállalkozzon. Lehet mással foglalkozni, dolgozni, pénzt keresni. Ha nem tud valaki sikeres vállalkozást vezetni, ahol nem kell a kiskapukat keresni, csak tisztességesen leadózni, az ne vállalkozzon. Nyilván nem véletlenül nincs minden embernek vállalkozása, hisz érteni is kell hozzá.
A vendégváró, a vacsora, az italok és a szállás, ezeknél ha mindnél ráteszem az áfát, az kb. 500.000.
És szó sincs rongyrázásról.
A család mindkét részről nagy, valamint visszahívjuk azokat, akiknek mostanában voltunk az esküvőjén... Illetve sok a barát. Kicsit sincs rongyrázás a dologban, másodunokatesóimat már nem is hívom, pedig velük is jóban vagyunk.
"150 főnél nem mindegy, hogy 500.000-rel több vagy kevesebb"
Fogalmazz kicsit pontosabban! 150 főre Áfával együtt 500,000 lenne? Itt most azon megy a vita, hogy lesz-e Áfa vagy sem. Te meg ideírtad, hogy 500,000-rel több vagy kevesebb. Egyértelműen úgy jött ki, hogy 500,000 lenne az Áfa.
Nevetséges. Biztos nagy poén lehet a sok vadidegen emberrel.
Én megtartanám egy szűk 20 fős családi körben aztán viszontlátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!