Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne finoman megoldani ezt a kérdést?
Ha jól értelmeztem, van egy óvodás korú közös gyermeketek.
Nem is rossz ötlet vele megrajzoltatni a meghívót! Teljesen egyedi, személyes meghívó lehetne, és a kedves rokonokat is le lehet szerelni azzal, hogy bár nagyon tetszik az eredeti rajz, de eszetekbe jutott, hogy mi lenne, ha a kisgyerekkel is megpróbálnátok egy rajzot, és e mellett döntöttetek. Erre igazán senki nem haragudhat meg!
En is megneznem mostmar :D
Egyebkent mondd el, hogy nem tetszik, ez nem annyira bonyolult megoldas szerintem, hogy idegenek tanacsat kelljen kikerned...
ne haragudj de erről az ugy néz ki mint egy gyerekrajz-ról ez jutott eszembe :D
Nos, megoldódott a problema. Beszélgettem a párommal es elmondtam neki, hogy mivel ez a meghívó az en családom kedvéért lesz, valami olyat szeretnék, ami illik hozzájuk, ami képként is megállja a helyét. Igy egy fényképes meghívó lesz, amin hármasban leszünk a gyerekünkel.
A sogornom is felhívtuk, nem csinált belole gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!