Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne finoman megolda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne finoman megoldani ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik a meghívó, amit egy közeli családtag készítene, a párom és az összes családtag oda van érte.
2014. febr. 16. 06:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
esetleg nem raknád fel valahova kezd érdekelni ez a meghívó :D
2014. febr. 16. 11:10
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól értelmeztem, van egy óvodás korú közös gyermeketek.

Nem is rossz ötlet vele megrajzoltatni a meghívót! Teljesen egyedi, személyes meghívó lehetne, és a kedves rokonokat is le lehet szerelni azzal, hogy bár nagyon tetszik az eredeti rajz, de eszetekbe jutott, hogy mi lenne, ha a kisgyerekkel is megpróbálnátok egy rajzot, és e mellett döntöttetek. Erre igazán senki nem haragudhat meg!

2014. febr. 16. 11:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem raknãm fel, ne haragudj. Nem célom se le alázni, se leszolni, se megsérteni
2014. febr. 16. 11:46
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

En is megneznem mostmar :D

Egyebkent mondd el, hogy nem tetszik, ez nem annyira bonyolult megoldas szerintem, hogy idegenek tanacsat kelljen kikerned...

2014. febr. 16. 11:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd meg, hogy ne haragudjon, de nem teljesen ilyen meghívóra gondoltatok, így kedves tőle, de más után néztek. Szerintem ez a legegyszerűbb és legkorrektebb.
2014. febr. 16. 14:09
 26/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha jól értem, a te családodnak külditek a meghívót, és az számít, hogy a férjed családjának tetszik. Ez így elég egyoldalú. Szerintem mondd, hogy te kicsit komolyabb meghívóra gondoltál, és próbáljátok meg együtt megoldani. Az eszedbe se jusson, hogy gyerekrajzhoz hasonlítsd!
2014. febr. 16. 15:57
 27/29 anonim ***** válasza:

ne haragudj de erről az ugy néz ki mint egy gyerekrajz-ról ez jutott eszembe :D

[link]

2014. febr. 16. 16:45
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Bocsáss meg,de nem értelek:Nem tetszik a meghívó amit kaptok a családtól,majd felteszel itt egy segítséget kérő kérdést,amire felháborodsz minden egyes válaszolón aki segítene neked,illetve tanácsot ad..tehát kiállsz magadért..tedd ezt a családoddal szemben is....fogd meg a párod kezét üljetek le és mond meg neki,hogy gondolkodtál,egyfolytában motoszkál benned a meghívó és inkább olyat szeretnél ami kettőtöknek tetszik,ami ti ketten vagytok közösen hiszen arról szól a dolog! Ennyi!!!
2014. febr. 16. 16:55
 29/29 A kérdező kommentje:

Nos, megoldódott a problema. Beszélgettem a párommal es elmondtam neki, hogy mivel ez a meghívó az en családom kedvéért lesz, valami olyat szeretnék, ami illik hozzájuk, ami képként is megállja a helyét. Igy egy fényképes meghívó lesz, amin hármasban leszünk a gyerekünkel.

A sogornom is felhívtuk, nem csinált belole gondot.

2014. febr. 16. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!