Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne finoman megolda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne finoman megoldani ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik a meghívó, amit egy közeli családtag készítene, a párom és az összes családtag oda van érte.
2014. febr. 16. 06:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Nem is értem a rokonoknak ehhez mi közük van. Ti ketten beszéljétek meg, a többiek pedig készen megkapják, ha tetszik jó, ha nem nem.

Szóval ülj le, mond el a vőlegényednek, hogy neked az nem igazán tetszik, és mutass olyat ami tetszik, lehet van valami köztes megoldás.

2014. febr. 16. 08:17
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

Ennek tényleg nincs jelentősége, és ne akarjál felvágni, meg rongyrázni, hogy te aztán majd megmutatod, mert gondolom nem saját zsebből megy a buli, hanem összedobták, és méga többit is alátok fogják vágni, uh maradjál csak szépen gyerek.

A gyerekek kapnak, mindenki másnak meg gürizni kell érte!!

Ne akarj felnőni!!

2014. febr. 16. 08:18
 13/29 A kérdező kommentje:

Finoman fogalmazok, utolsó: idióta vagy.

Nem kell felnőnöm, eleg idős es erett vagyok mar, rongyrazasrol pedig szó nincs.

Nem küldhetek csak ugy egy meghívót, mivel aláírjuk es hamisítani meg nem fogok.

2014. febr. 16. 08:21
 14/29 A kérdező kommentje:

A rokonoknak az a közük hozza, hogy épp jelen voltak, amikor megkaptuk a rajzot. Ritka hülyén jött volna ki, hogy a nagy hű de szėp és jaj de gyönyörű közé beszól ok egy nem tetsziket.

Igen, en vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik, de mivel csak azert lesz meghívó, hogy az en családomnak küldjük el, szerintem kellene, higy nekem is tetszen.

2014. febr. 16. 08:24
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, lehet, hogy nekik sem tetszett, de nem akartak megbántani azzal, hogy azt mondják, nem szép.

Ilyent nem szokás mondani, hiszen azt hihették, hogy ti választottátok.

Mért nem mered a párodnak megmondani,hogy te másmilyenre gondoltál, ez nem kell.

Válassz másikat, mutasd meg neki, hogy "ez ugye sokkal szebb"?

Valószínű neki mindegy lesz, milyen a meghívó.

2014. febr. 16. 08:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Na igen, erre en is gondoltam, utolsó, hogy nekik sem tetszett... Azt hiszem az a legegyszerűbb, ha beszélek a párommal. :)
2014. febr. 16. 08:42
 17/29 anonim ***** válasza:
13%

Sehogyan sem. Itt nincs finomkodás. Akaratharc van, és ha te nem vállalod fel a nyílt konfrontációt - azaz itt azt, hogy megmondd arcból arcba, hogy nem tetszik és kész -, akkor nem kell a hátuk mögött panaszkodni, mert azzal nem oldalsz meg semmit.

Nagyon figyelj oda! Ez a rajad kívül a párod és az egész családja egységforntban van ellened -téma nagyon rázósnak tűnik! Ezek szerint már most elkezdték a családba való beledarálósdit. Nem hiszem, hogy mindnekinek tetszik, mert olyan nincsen. De azt elhiszem, hogy az a bizonyos közeli családtag olyan akaratos ember, vagy valamelyik akarnok (pl. anyós) lieblingje, hogy ezen keresztül te leszel az, aki pofára esik, ha nem állsz ki magadért.

2014. febr. 16. 09:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
a pároddal mindenképpen beszélned kell.. ha meg nem tetszik a rajz mert túl gyerekes, de ezt nem akarod ebben a formában mondani akkor használj olyan szavakat, hogy komolyabb, kifinomultabb, elegánsabb, alkalomhoz illőbbre gondoltál
2014. febr. 16. 09:20
 19/29 A kérdező kommentje:

A mindenki a jelenlevőket foglalta magába - a jövendőbeli sógorom, az o parja - o rajzolta a meghívót- a leendő anyósom, es a sógorom gyerekei. Ennyien voltak jelen. A "bedaralosdi" nem működik, hosszú ideje vagyunk es élünk együtt, a "liebling" inkabb en vagyok, a sógorom a párjával nem régóta van együtt és ritkán találkozunk, anyós pedig velünk él.

A rajz maga, mint rajz tetszik, szép, de nem vall felnőtt alkotásra és szerintem nem illik meghívónak. Ha ezt elküldöm a családomnak, azt hiszik, hogy az unoka rajzolta..... Arrol nem is beszélve, hogy ha már van meghívó, akkor mindenki kapna es van festőművész is a családban, aki valószínűleg szintén gyerekrajznak értékelné....

2014. febr. 16. 09:32
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

Közeli családtag készíti?Akkor ezek szerint a párod családtagja,aki úgy látszik komoly tekintély a családban.

Lehet,ha nem tudták volna ki készíti nem is lettek volna oda a meghívóért.

KOnkrétan ez a ti kettőtök meghívója,csak a ti tetszésetek számít,és akkor ne családtag készítse,hanem semleges ember.

2014. febr. 16. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!