Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség, ha csak emiatt nem szeretném őt felkérni koszorúslánynak?
Augusztusban lesz az esküvőm. Gondolkodtam rajta, hogy az egyik legjobb barátom menyasszonyát is felkérem koszorúslánynak. Nagyon aranyos, kedves csaj, jól kijövünk, de a barátnőmnek egyelőre azért nem nevezném, inkább havernak.
Örülnék, ha ő is a koszorúslányom lenne, csak hát az a gondom vele, hogy nagyon-nagyon szép lány. Tökéletes az alakja, és gyönyörű porcelán bőre van, hosszú sötétbarna göndör haja és csodálatos sötétkék szeme. Úgy néz ki, mint Jázmin hercegnő az Aladdinból. :) Még smink nélkül, kócos hajjal, egy ócska farmerban is gyönyörű.
Én meg átlagos vagyok, sajnos van rajtam 5 kiló felesleg (mondjuk ezt a tervek szerint simán leadom az esküvőig). Persze tudom, hogy sokat fog rajtam dobni a frizura, a ruha meg a profi smink, de még így is tutira sokkal szebb lesz ő nálam, és a koszorúslányruhában még sokkal több figyelmet fog magára vonni, mint egy sima kosztümben mondjuk.
Félre ne értsetek, nem vagyok féltékeny vagy irigy rá, csak hát az esküvőmön azért szeretném, ha mindenkiben az maradna meg, hogy milyen szép a menyasszony, nem pedig az, hogy mennyire gyönyörű is az egyik koszorúslány. :)
Szóval szerintetek hülyeség csak emiatt nem felkérni, vagy pedig valamennyire jogos a dolog?
Jajjj, szerintem erre felesleges stresszelned. :)
Amúgy meg, tégy úgy, ahogy gondolod. Oké, hogy nem agy rá féltékeny vagy irigy, de mégis zavar Téged, hogy csinosabb nálad, ami lehet, hogy nincs így, csak nincs elég önbizalmad. Azért mert van 5 kg felesleg rajtad, attól még lehetsz csinos. De ha ennyire zavar a dolog, akkor ne kérd fel. Bár ha szerinted annyira szép, ahogy írtad, akkor meg sima vendégkéntis lehet sokan felfigyelnek majd rá, max. nem lenne annyira szem előtt, mintha koszorúslány lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!