Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már most menjek ruhát próbálni?
Májusban lesz az esküvőnk a ruhát bérelni szeretném.
Már most menjek el? És ha változik a méretem ( most folyamatosan) akkor mikor kell legutoljára menni , hogy rámigazítsák? Nem elég ha március végén megyek először?
Ez kérlek attól függ, hogy milyen csoda hiper-szuper felkapott, mindenki által keresett fazont szeretnél, vagy sem.
A legnépszerűbb, legújabb ruhákat van, hogy több, mint egy fél évvel előre elrakatják, lefoglalják.
Ha olyat szeretnél, már lehet, hogy most se lesz.
Egyik barátnőm járt így.
Köszi a válaszokat!
Nem akarok semmi extrát, itt nincs sűrűn esküvő.
attól függ honnan akarod a ruhát, és milyet..
nagyon sok helyen már a ruhák jó része már foglalt a szezon lényeges részére, főleg az elejére.
szerintem itt az ideje menni, inkább legyen meg..
annyit pedig csak nem változik a méreted, 5 hónap alatt, hogy ne lehessen rádigazítani..(nem fogyóztam, csak szimplán kellett bevenni 10 cm-t a ruhából, simán megoldották...
én mindenképp elmennék nézelődni, próbálgatni, hogy kiderüljön melyik fazon áll jól, milyen elképzelésed van stb.
ha meg is lesz az álomruha elég lesz akkor méretre igazítani, ha már hosszabb ideje tartod a súlyod és nem várható drasztikus fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!