Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki a vőlegényével ment menyasszonyi ruhát próbálni?
Én is vele mentem..
A babonában nem hiszek,meg egyátalán nem olyan amikor smink frizura rámigazítva, meg a napon, mint akkor.
A szalonban sem néztek furan, inkább meglepődtek mennyire kritikus, és hogy jó megallapításai vannak, ráadásul türelmes...állítólag ritka:)
Jah rkérdeztem,mhogy mennyire gyakori, hogy a vőlegény ott van... Náluk gyakori...azt mondjak sokan a párjukat viszik.
Ők jobban szeretik, mert az anyuka tesó bnő az mindig csak bonyodalom.....ritka aki érdemben is segít, csak stresszelika menyasszonyt, emiatt ők is nehezebben dogoznak..
Én is a férjemmel mentem :)
Ő szeretett volna velem jönni, kellően türelmes volt, és olyanokat is meglátott, amit én nem. Végül a közös kedvenc lett a befutó, nagyon jó élmény volt!
Ruhát ugyan nem vettünk újat, de minden mást együtt vettünk (dekoráció, kiegészítők nekünk stb.).
Ha ruhát kellett volna venni, azt is vele veszem, mert az ő ízlése áll hozzám a legközelebb, és nem mondja mindenre rá, hogy "tökéletesen áll rajtad, szívem" (barátnőkkel és családdal ellentétben), hanem realista kritikát mond, és külön kiemeli a számomra kényes részeket, hogy azokon hogy áll a ruha pl.
Velem is a férjem jött,több szalonba is.
Barátnők túl elfogdultak,női rokonokat meg inkább hagyjuk.
A férjem más ruhát is szeret velem vásárolni,ilyen szempontból nem tipikus pasi.
Hátul fűzős ruhám lett,fotózás és esküvő előtt is ő adta rám.
Nem vagyok babonás,és meglepetést sem akartunk,nekünk így volt jó.
(bár megkaptam pár embertől-főleg olyantól,aki akart velem jönni próbára-,hogy ezt nem így szokás,de nem érdekelt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!